Torsdag

Skönt med några dagars ledigahet.. eller?
Har verkligen varit rädd för den här helgen. Har två uppsatser som ska in på måndag och ett prov. Har inte börjat på något av det och det känns helt enkelt fysiskt omöjligt att faktiskt hinna med det. Man får prioritera lite helt enkelt!

Ville bara visa det bästa presenterna jag fick :)


Av michelle; alexander skarsgårds biljett! (FATTA HAN HAR FUCKING HÅLLT DEN!!!)


Av Crille; Ett magnethalsband. Symboliserar oss. Lite internt! <3

Sex and the city 2



Någon annan än jag som är taggad eller? /S

s<3m

Nu e vi med varandra igen och prata om att färga håret och klippa oss !
Vi ska nog fixa en drop-in tid nästa vecka, hoppas.





När vi färga håret förut, blev lite fel färg kanske ..? / m och s

Goji


Någon som har hört talas om dom här bären?
Det hade inte jag tills jag fick dom.. Men nu har jag blivit beroende. Det smakar typ som russin fast lite mer lingon/beska hållet. Dom är så otroligt äckliga och luktar typ som hö. Men dom ska visst vara jättenyttiga, så det kanske är bra, vad vet jag?
s.

Sara

Min jacka var i skolan och det gick bra på provet. Jo men det är nog min födelsedag idag!
Nu är jag hemma.. det är meningen att jag ska plugga faktiskt. Heh, får väl se. Michelle kommer över sen i hope. Klart man måste träffa bästisen på födelsedagen liksom. Och ikväll blire middag hemma hos en klasskompis och det ska bli så himla kul, det ser jag fram emot!

Plugga, vi hörs. <3

Födelsedagsbarnet !

Idag fyller ju världens bästa SARA ÅÅÅRRR !!!
Ska till henne om nån timme och fira henne lite :)



Hoppas du får en fin dag, Jag älskar dig <3 / M

19


WWOOOAAAAAHH !
Sista året som barn och jag ska buusaaa så mycket . :)

promenad

Normal dag i skolan med lite små presentletande på stan med Jessica, hann prata om massa saker och fika på Åhle'ns cafet, dom har jättegod kladdkaka ! hihi. Men hittade de jag letade efter och hoppas på att Sara blir glad över sina presenter ;) de tror jag! När jag kom hem pyssla jag lite med de och kände att jag ville ut och röra på mig men orkade inte ta mig till gymmet ensam så Helena ( pappas sambo ) föreslog att vi skulle gå ut och ta en rask promenad så var ute över en timme. Fick röra på mig och prata ut , hur skönt som helst !
Så känner att man ränsat själen lite :) Ska snart lägga mig för jag måste komma upp till första lektionen då jag ska ha Expo och ska skapa smycken av "skrot", har lite ideer så de ska bli kul, sen har vi historia och ska börja på en skrivuppgigt.. menmen efter de ska jag försöka få tag på Starmarck och ha möte med dom sen kan jag inte berätta mer ifall Sara läser detta ;) hehe . Men hoppas ni haft en bra dag, sov gott / M

Sov gott!


Listan blir längre samtidigt som den blir kortare. Jag kämpar på!
Och med det ville jag säga god natt. Och snälla håll tummarna för mig imorgon på mitt prov. Inge snack om att jag bryr mig om något dåligt betyg nu eller så, men jag är rädd för att få fucking ig och då är det kört för mig! Han prov är hemska och så svåra så jag vet inte vaad!

Iaf, nu ska jag sova sådär med fjärilar i magen som man ska göra dagen innan sin födelsedag. Hm, vad ska jag tänka på för att få dit dom?
Ah, men dom väcker mig kvart över sex, suck. So i better sleep now.
Nästa gång vi hörs är jag nitton! Puss s.

humörsvägningar

Eftersom jag ska på middag imorgon hos en tjej i min klass, så lagade mamma födelsedagsmiddag till mig idag! Det var ifs bara hon och jag hemma men vi hade hur musigt som helst. Tända ljus, rött vin och muuumms vad god mat.
Sen kom glassbilen förbi och jag såg lite söt ut så fick jag minsann springa ut och köpa mig lite glass med, så nu känner jag mig verkligen som ett barn! (minus vinet då)

Den som inte visste att jag är beroende av glass får redca på det nuuuuu! Hah, min favorit är hackad choklad, gb. Och vet ni vad jag köpte? Hackad choklad på pinne med choklad runt. im in heaven. s.


ja, jag fyller år imorgon! :)

...

Eller vänta, jag ger upp!


Ta hand om mig, vill inte så på egna ben mer.

Tisdag

Har hunnit fått göra lite nytta i skolan idag, känns skönt faktiskt. Men tappade bort min jacka, märkte jag när jag skulle hem. (Hoppas det var i bibblan, så den är där när dom öppnar imorgon igen!) Så frös ARSLET av mig under cykelturen hem och vart på jättedåligt humör.
Men när jag kom hem åt jag lite och träffade på Kristina och Linus och det gjorde mig genast på bättre humör. Dom är så himla söta tillsammans! :)

Nu ska jag kolla det senaste gossip girl innan jag börjar plugga igen, prov imorgon. Puss. sara.


pics








tusen tankar, inget svar. / M

Sara och Jotta solar

Enn lååååååång dag i skolan så vi var helt cpdöda, trötta, irriterade. Ni fattar!
Vi bestämmde oss iaf för att sola i Flogsta, dom har rätt bra där nämligen! Åh det gick inte så bra för oss..
  1. Det var STORM ute, så vi cyklade en tiondels kilometer i timmen och det gjorde oss inte gladare.
  2. Vi kommer 500 meter och sedan hoppar Jottas kedja? JAH, men jag fixare!
  3. Vi kände att vi verkligen behövde lite färdkost om vi skulle klara den här resan, så åker förvi ica nära i Kåbo för att köpa glass. Mums! Men wtf? Jag öppnar glassen och halva toppen är BORTA? Hur fan reklamerar man en sån glass? "Öhhmm, du har ju ätit upp den"
  4. Lokalsinnet på oss tjejer är ju förövrigt inte bäst. Jag slutade skolan halv fem, solade 25 min och var hemma till typ halv sju. Snabb tjej.
Nu gäller det fan att plugga alltså.. Hejdå, en rödrosig sara.


greeeen eyes

!

ALLA VÄRLDENS GUDAR VILL ATT JAG SKA SOVA JUST NU.
Jag har aldrig i mitt liv kännt sådan trötthet.
Kill me. Men hur mycket jag än vill måste jag ta mig till helvetesskolan. s.

.

livet är en balans som återspeglas av dina prioriteringar, dem tar form i handlingar och utgör din person.

/M

bitter?

Vet inte hur jag ska kunna få er att förstå hur jag känner mig när ni alltid ska vara så taskiga och grova. Ni säger att jag ska säga ifrån men när jag väl gör det så skiter ni i de? vet att en av er kommer läsa detta och hoppas på att ni inser hur jävla sårad man blir av era ord. Ville bara skriva av mig lite för jag är ganska mycket i obalans och inte bara pga av dom 2.. men vet att vissa saker kommer ordna sig och lever på hoppet, om de inte gör de kommer jag falla till botten och ha en lång väg upp. Nog om depp, jag vill bara säga att jag ska lägga min energi på folk som ger energi tillbaka och jag har många fina människor omkring mig som jag älskar. Tack <3
Nej nu ska jag va lite positiv.. hade en mysig dag hos Sara, åt mkt gott pratade med släkt och deras kusin e as cool, han e typ 6 år och GRYM på bilmärken! Sedan kom våra boyfriends och jag fick kramas. Vi ser alltid så normala ut, eller? hehe. Vi tänkte hyra sommaren med göran igen men tänkte ge filmen Äntligen midsommar en chans men vi ångra oss typ efter 2 min, den va SÄMST. Jag ser fram emot nästa vecka för de känns som att de kommer bli en bra vecka ( hoppas jag på )
Usch skola imorn men bara att kämpa nu sista tiden, KÄÄÄMPAAAA RÅÅ MIICCHEELLE.
Love/ M

Kalas

En mysig dag faktiskt, men jag låter bilderna tala för sig själva;






hehe, min morbror!

Jag ääälskar cupcakes!





Dom försökte se söta ut..

Men det här är väl mer dom!

PUUUSSSSSSSSSSSSSSSS


Mycket tårta och mycket släkt och mycket pengar. Nu är det sova som gäller. En lång dag med mycket skola imorgon. Puss och sovgott, sara.

11.25

Kommer verkligen inte upp ur sängen.. men måste fixa lite små saker och städa rummet... kommer inte orka de så får vänta med de till imorn eller nått. Sedan ska jag ju till Sara och äta massa gott, Båtharna och Agnes är grymma på att baka så ser fram emot de ;) nej nu ska jag göra nått vättigt av mitt liv ! hörs senare , PUSS / M

Söndag

Blev inte så lyckad pardejt igår!
Hoppas det blir bättre idag, för idag är den nämligen FIIIIIKKKKKAA som gäller. Ni vet alllaaa minnaa nääraaa och kkääärraa..
Sen kom jag på att jag inte har några så det vart och hyra in ett par extra kussar och grannar osv. Får se hur det här slutar alltså!
Nu ska jag fan skriva ihop den där jävla recenssionen som jag aldrig orkar göra. Ska visa er allt vi har bakat sen, det är WOW!
Puss så länge, sara.

löördag

Lite sliten är man ju men de va det värt! Hade jätte kul på Bj och en mysig resturang vistelse.
Idag har jag bara segat och blivit trackad av en mindre normal syster som kladdar choklad på mig och skriver sjuka saker till mina vänner på msn.. men jaa hon är som hon e! Men snart vankas de nog bio om vi hittar någon bra annars blir de pardejt hos Sara direkt och spela spel. Hatar spel ibland... är dålig förlorare.
Ha en fin lördagskväll / M

VD



:

Man får väl kanske skylla sig själv, för hur man mår idag.. var iaf värt det! Bj var dunder!
Nu ska jag försöka få lite mat i magen så jag kan göra någon nytta idag!

Hittade lite bilder från i onsdags. Vår SISTA kväll på vip;



Mariiia!
/Saro

BJ

Jag har visst inga vänner.
Jag har michelle iaf. Nu åker vi och äter. Puss och kram.
SUPA SKALLEN AV OSS.


Vänner? Alkoholen förenar oss.

Sommaren med Göran!

Öööhh.. du döör väl inte av en nöt ?

'

Åh.
Sitter i biblioteket. Vet inte riktigt hur jag planerat mitt liv just nu och vet inte riktigt hur jag ska hinna allt.
Jag måste lära mig att planera och följa min planer lite bättre.
IAF! Ikväll ska jag äta middag ute, massa sushi. Sen kanske ut. Men är inte det minsta sugen just nu. Blir ändå alltid bara massa krångel!
Är så trööötttt på allt (alla).
Mikaela <3
/s


Sommaren med Göran !

Jätte dålig uppdatering men ska försöka ändra på de ! Pissig dag i skolan.. drog hem till Sara tryckte kladdkaka och kollade på Sommaren med Göran 1,5 gång.. sjuuukt bra ! skratta massa hehe. Så kommer gå runt och säga vissa repliker hela tiden nu framöver. Börjar tidigt imorn så ska försöka sova så jag kommer upp.. kommer nog bli en låång natt imorn ;) men grymt kul kommer vi ha :D sov gott ! / M

Åh!

Idag var en hemsk dag. Vissa är bara så. Allt är kaos innuti och jag vet vart jag ska ta vägen. Kunde inte ta mig till skolan.. kunde inte göra någonting.
Eller det var precis vad jag gjorde.. någonting. Tog tag i damsugaren, damtrasan och gjorde något helt enkelt.


Jag vet inte om jag är konstig. Men när jag inte vet vart jag ska ta vägen och allt är KAOS på insidan känns det lättare att ha det ordning och reda på utsidan. Tack.. nu har jag lugnat ner mig lite.
Michelle kommer över snart och hon sa att hon skulle försöka få min lillasyster att göra en kladdkaka. Drömmen!
Jag ska försöka plugga innan hon kommer.. Vet inte om jag klarar av det däremot.
S.

Vår ?

Vi älskar snön. Gör vi inte. Därför är vi så glada att den är tillbaka igen. Det är så vackert med snöblandat regn tycker jag.

ALDRIG i livet att jag tar mig ut i det här. Tänker gömma mig under täcket med Kristina och drömma att det är sommar och kolla en till film!


Sommar på det stället jag trivs bäst. Gotland.

omg im so in love. eller?

Jag är trött och har ont i huvudet. Jag fryser och känner inte för att göra någonting just nu.
Min plan är ica. Godis och en film.
Förhoppningsvis piggna till lite senare och dra till friskis. Får jag svar på ett mejl jag skickat kanske det blir utgång ikväll, men ser mörkt ut just nu.
Borde plugga.. men har fått ett till prov på listan, så det tar bara emot.
s.


God morgon!

Har bara en lektion idag.. Den börjar om 12 minuter. Jag kanske borde åka nu.
Vi hörs när jag är hemma då!
S

*

Slutade tidigt. Gjorde provet och lämnade in vikingen.
Väntat på crille sen typ två.. Så han med att tjäna 500 kronor! Bra Sara.
Nu ska han in i duschen och jag ska kolla gossip girl.
s.

Tisdag



Prov, prov. Runt tolv sådär. Nu får jag fint besök strax och michelle försöker berätta något för mig, men jag fattar inte. Men telefon är cp så jag hör inte vad någon säger. Hon hade visst pratat med mig inatt, men det har jag inte ett enda minne av? Jag sov som en jävla stock.
Ha en sol dag! Puss.


yeeeeeeeeeeeeeeey!

ÅÅÅH jag är så glad :)
2 saker har gjort att min student kommer bli den bästa !
Men ska inte avslöjja nått ;) hehe sov gott ! / Michelle

glad tjej



Här har ni den! Gud vad jag hatar den och det ska bli så skönt att bli av med den. Den är fan värre än en dvärg under sängen! Hoppas den inte börjar störa frökens skönhetsömn nu då!
s.

muuums

Detta är tamejfan nått av de bästa som finns ! funkar till allt, enligt mig.. hehe
Killen på bilden har tydligen stämt dom som gör yoghurten för att han inte är turk, han e grek.. hahah stackarn.


Hurra

... För skolan, eller ? Kom till skolan vid halv 1 när vi började och hade bara lite genomgång och skrev ner frågor på ett papper till intervjuer vi ska ha. Kändes ganska ovärt men VI FICK VÅRA STUDENTMÖSSOR IDAG !! är såååå glad :) Den skulle dofta sommar blommor eller nått men doftar snus.. så de va mindre lyckat så ska vädra den. Lägger upp en bild senare för nu ska jag vila lite och äta choklad , yees ! / M

Vår

Gud vilket väder! Jag blir alldeles lycklig. (Även att vara ute bland folk, även om det bara var för någon timme!)
Satte mig på bibblan och gick igenom det sista häftet med fattigdom och i- & u-länder.
Ringde sedan ner mamma och kristina, som båda var lediga.. "lediga" idag och så åt vi lunch på Amazing Thai. Mummms.
Hann träffa Michelle en snabbis ! och utförde mina små ärenden och nu sitter jag här igen. Imorgon ska vikingen in så tänkte läsa igenom den en gång nu, så skicka iväg skiten. Skönt faktiskt! Sen kolla igenom globaliseringsprovet SEN INTE TÄNKA PÅ SKOLA på åtminstone en hel dag!


Kristina ristade in i en bänk på sin skola. Gulliga unge, eller hur? <3

Blää

Jag kan inte öppna dokument helvetet i skolan, bara för att dom inte har samma program som jag skriver på hemma.. Så nu sket sig alla mina planer och jag har inget att göra i skolan, eftersom Jotta inte ens kommer till skolan och då kan jag inte jobba med något heller (grupparbeten).
Tror jag fortsätter min promenad ner mot stan och sätter mig på biblioteket.
Vi hörs när jag är hemma igen!

Måndag

Känns mest som att jag har massa håltimmar idag. Men tror ändå jag får mer gjort i skolan så tänkte röra mig ditåt också. Och kanske stan (gud, när var jag där senast?) för har lite ärenden att fixa!

Sista köret idag, sen hade jag faktiskt tänkt pusta några dagar. Kanske tom gå ut på onsdag. Skulle vara så roligt!
Solen skiner iaf, så kanske blir en promenad till skolan. Japp, så blire. Puss på er.




Så olika



Crille och mich kom över (i sin fula pyjamas) och vi kollade filmen ovan.
Jag minns fan inte ens vad den handlade om, så dålig var den. Japp. Sen hände inget mer idag. Sämsta helgen på länge tror jag. Fast jag har varit duktig och är nöjd iaf. Bra Sara.
Nu är det sova som gäller, läsa lite skola bara.
sssssara.

SÅ JÄVLA FULA



Ja, ingen kan ju tyvär vara lika snygg som mig :) mohahaha
/ Mini-båthen

Bilder !


Min galet goda födelsedagstårta ! choklad <3



Claes tar emot pris på Allianshallen



Sara på vår picknick i Hågadalen



Baaaad <3



Förstökte ta kort på våra fantastiskt goda jordgubbsdrinkar på Plock igår



SM- GUUULD !!! / M

god morgon

Idag står internationell politik på schemat, maybe lite crille och maybe lite promenad med Michan.
Ville mest visa en bild jag hittade i tidningen imorse från igår. Vi hörs, s!


Liselott maserar. Min arm är med och Lena gräver under bordet.

Dagen;

Står stilla här idag.

Satte klockan på nio. Tog en lugn morgon och cyklade till hågaby och hälsomässan runt 11. Var "otroligt duktig" och lyckades även sälja lite aloevera produkter!, men lärde mig framförallt. Jag hade faktiskt kul, så stannade väl lite för länge egentligen..
Satte mig på cykeln igen runt fyra. Mellan fyra och ungefär 9, med tio tusen toa pauser förstås, försökte jag få klart min vikinga uppsats. Tro det eller ej, men den är klar och nu kan jag allt ni vill veta om vikingar. (Vilket är inget då eller.. Haha!)
Kristina lovade att hon skulle hjälpa mig att läsa igenom den imorgon och fixa sånt som är cp, sen kan jag äntligen stryka den från listan och ta tag i nästa grej.. suck.

Men nu ska jag kolla lite Vamp. och sen sova gott. Har faktiskt varit en bra dag.. Även om den började lite konstigt..
Farmor ringde och sa att farfar ligger på sjukhuset. Så därför tycker jag vi alla skänker honom en bön. Puss s.


Godnatt (21.07)

Det är jag, datorn och en skål med glass ikväll.
Inget annat för mig och det känns rätt normalt. Varken tråkigt eller roligt. Börjar vänja mig helt enkelt.
Sov gott och allt sånt, ha en rolig kväll.
S

.

matten är ööööver..
gick ju bra. eller.
Aja.
Palla det här just nu.
Såg blåsippor idag. det var väl det ända jag skulle få se på hela helgen så får väl passa på att njuta.
Försöker få tiden att gå. Uffe-lekken till halv fem ser vi fram emot, gah.
cya.

ukk

Märks att de va näst sista dagen idag, men kul hade vi. Nu är jag skit trött så ska sova ! peace / M

W t f

Tänkte att jag skulle ta mig en liten prommis för tömma huvudet på alla siffror och allt annat trams som störde mig.
Knöt på mig skorna och började traska helt enkelt. Ipoden i öronen och inget riktigt mål. Går bara med bestämda steg och blicken tomt framför mig.
Märker helt plötsligt att det börjat mörkna en hel del och jag kollar upp för att se vart jag hamnat. Jag ser ett slott och två stora kyrktorn..
Vid den här punkten hade jag redan varit ute och traskat i en timme och jag vände på klacken så fort jag kunde. Vad höll jag på med liksom? Och nu ligger jag här i min säng igen två timmar senare. Inte tusan kommer jag räkna ett tal matte till ikväll heller.
Blir väl skolk imorgon fram till provet antar jag. Jävla idiot alltså!
Väldigt skönt var det iaf..

Ska se ett och ett halv avsnitt av nya serien, sen sova! s.

Paus


s

Love


s

Torsdag

Dan före dan.
Imorgon är det matteprov, så antar ni förstår vad min eftermiddag kommer bestå av?
Jag och Mikaela hade från början sagt att vi skulle sätta oss på stan tillsammans och plugga, men man vet ju hur det brukar sluta!

Sen tänkte jag bara be lite om ursäkt för gårdagens utbrott, JAN ÄR EN UNDERBAR LÄRARE. Så, nu var det avklarat.

Mamma har iaf hämtat lite jobb från min morbrors jobb nu också, så ska försöka få ett par lådor gjorde innan månaden är slut. Och jag och Tove ska jobba två (eller tre, men den första dagen är efter våran skiva, så får se hur pigga vi är, hehe.) på hundutställning, vilket ger oss 600 kronor om dagen. Jag tycker det känns bra!

Vill helst av allt vara Elsa just nu.. Men nejj, wish me luck! s!





Lista


Jag skriver upp allt jag ska göra på en lista, för det är så skönt att kunna stryka det man har gjort och se att listan faktiskt blir mindre.
(Det är det dåliga med matte, det tar aldrig slut, så man kan aldrig få stryka det!)

Nu är det iaf sovdags. Jag vill inte må som jag gjorde på första lektionen idag igen! Halv nio är det som gäller!
S.

...

Rätt seg dag.. men jag och Desiree satt oss vid ån och käka naturgodis och glassade i våra nya solglasögon och gud vad de är skönt med sol ! För övrigt så har jag mått rätt dåligt hela dagen.. ont i huvud, mage och illamående, men fan va jag e trött på de redan så snälla försvinn. Kände verkligen för att röra på mig för jag MÅSTE börja träna känns verkligen inte okej.. men de slutade med att vi tog bussen till stan för att få penagr från Ellis och sen hem igen. Men snart ska jag bli stammis på friskis! Någon ge mig styrka till detta och gör så jag mår bra igen.. en liten kram kanske är de enda jag behöver ..? sov gott / M

Yes !

Det är helt sjukt vad lite mat i magen kan göra.
Jag lyckades få ur mig lite ilska genom att Johannes precis förstår hur alla cp alla lärare på skrapan faktiskt är!

Nu är jag som en ny människa. Då kör vi! Ett kapitel till bara.. Sen blir det POWERWALKING med michellini. Tror hon vill prata av sig lite och så. Puss på er, skriver när jag är inne igen!

s

Onsdag

Lill lördag.
Det var iallafall mitt liv förr i tiden.
Jag förde in alla mina prov i min kalender idag. Och herregud. Snacka om att jag kommer fira att jag är fri på studenten iallafall..

Jag är helt död idag. Var i skolan halv nio, vilket tar kål på mig! Kom hem för någon timme sen och har legat som en säck potatis i sängen sen dess. Nu tänkte jag rosta lite mackor och slänge mig på matteboken igen.

UF ÄR HELT KLART. NU ÄR FÖRETAGET BORTAA. YES.
Men vi har ett jävlarns lager över. Det är bara att höra av sig om man vill köpa te för 20 kronor?
Vi ska ha en Eko-T dag och fira nämligen, så ni stödjer oss, liksom.



s.

hahaha eller? nej..

Jag coh Sara har snacka lite om Gotland och Valborg, kommer bli så sjukt underbart jävla braaa ! Längtar som fan :D ( kommer dock sakna danne när vi är på Gotland men de är ju bara några dagar ) hahaha sen snacka vi om att vi ska börja hårdträna nu, för vi har varit lite lata.. så spårade de och Sara sa att hon skulle förstora brösten och jag ville förminska så kom vi på att hon kunde få mitt bröstfett och då blir de som blodsystrar fast med bröstfett?  börstfett systrar !hahaha nej fyfan.. är grymt trött, ska sova nu sov gott <3 / M

.



Tjejen med stort T ska sova.
Då ska ALLA sova.
Hej fucking då!

Ok Linné



På min tid kostade det typ 500 kronor att hyra det där skitstället? Vad fan är grejen med 2000 kronor? Ahja, det blir nog ingen fest för min och michelles del. Hoppas ni vill fira oss på något annat sätt iaf!
S.

road trip !

Dagens höjd punkt va ju att få komma ut och göra något, så jag och min bror drog ut med bilen på en road trip.
Eller jaa vi åkte till ica väst för att han skulle köpa snus.. så spännande va de inte men en glas blev de för mig men min underbara mage och mitt illamående yckte inte att de va en lika bra ide som jag tyckte så får skylla mig själv..Men jag orkar inte att bara sitta hemma och må dåligt, de är sjukt tråkigt så ska pallra mig upp imorn allafall och hoppas på att jag kan ignorera illamåendet om de fortfarande är kvar. Även fast jag är sjukt rastlös ska jag försöka lägga mig snart men ska försöka göra nått med mitt risiga hår så ska ge mig på locktången. Kommer väll se ut som ett troll som vanligt men de är väll sött ? puss i pannan /Michelle

Inget godis?

JAG HAR DET.
Och jag tycker faktiskt inte det är fusk heller. Jag drack det här när jag var hos mammas kompis i sthlm och hon äter typ inte vanligt socker utan bara fruktsocker, så hon hade i honung istället.
Man gör varm choklad och har i vaniljsocker och kardemumma och kakao och sötar det med honung. Det är jättegott.. som GODIS! Smakar liksom lite som bullar också, så man får allt på samma gång.
Den här veckan kommer jag klara galant!
s

Baby baby.



Det ska finnas en svensk kille med långt äckligt backslick.. han står och gungar på rumpan och slår ena handen på höften. Någon som vet vad jag menar? Skulle vilja hitta ett klipp med det nämligen.

Crille var precis här en timme. Tog mig en liten paus mitt i allt pluggande och nu tänkte jag äta lite sedan sjunka in i mattens oändliga värd. Hoppas ni alla kan njuta lite av solen åt mig!
S.

18.22

Fick en present på posten från min kära farfar, de gjorde mig glad :)
Presentkort är alltid uppskattat , tack <3 / M

Eftermiddag



Matte C boken framme och mjukisarna är på. Men snälla kan jag få låna din pappa. Jag har ingen egen.. s.

high on life ..

Underbar dag igår! Ganska seg dag på praktiken men med Dessie vid min sida och en kaffe latte från waynes så blev de bättre, va även och delade ut cv på stan och fick ett jävligt bra napp så väntar bara på att hon ska ringa whiii :D  (hoppas,hoppas,hoppas jag får de) Solen stekte på rejält och man fick lyckorus i kroppen flera gånger, åh vad jag älskar våren! Min kära pojke kom hit igår också, han va på träningläger över helgen så saknade verkligen honom.
Nu sitter jag här i pyjamas och en filt med en film för jag har mått illa nu i 2 dagar så bestämde mig att vara hemma idag och hoppas på att de försvinner för imorn vill jag ut i solen igen! puss / M

Sommaren 2010 kommer bli den bästa någonsin!








Sthlmveckan på gotland (förra året)








Rhodos (förra året)


Way out west
s.

GOOODMORGON

Jag och Kristina bestämde oss för att ha våran vecka utan godis denna veckan (det var en av de hundra sakerna at göra 2010). Inget godis och massvis med plugg går inte riktigt ihop för mig.. Men jag får hitta något annat att bita i så länge. En  morot typ!

Vaknade för tre kvart sen av att Kristina kom in i mitt rum.. som vanligt, VARJE MORGON. Hon äger inga egna saker så hon snyltar på mig. Suck.

Ja, jag är fortfarande arg. Allt är så jävla jobbigt just nu bara. Orkar inte riktigt.
Igår när jag satt i skolan på lektionen kände jag det där cp suget i magen igen och nu har jag det med. Det är skolan.. tror jag, som ger mig magkatarr. För att jag verkligen stressar. Men det verkar som att inget kan lugna ner mig heller, inte ens hasseludden i två dagar. Det enda jag kan göra är att stressa ännu mer, så att jag någon gång blir klar med allt och sedan kan pusta ut.

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.


s

Arg.

Äntligen hade jag fixat mig en ny mobil.. eftersom min andra typ blev snodd.. eller borttappad och snodd kanske? Eller så ligger den hos polisen, vad vet jag. IIIAAAFF, jag hade fått låna en ny mobil. Den nya mobilen har jag i ett och ett halvt dygn, sen dör den. Ja, men det är ju inte så konstigt, det gör mobiler. Japp, jag går och hämtar en laddare, ska stoppa in skiten.. sen WWWTFF? Det funkar ju inte? Den här mobilen är så gammal så inte ens en vanlig jävla sony ericsson laddare funkar!

GAAHH, är det någon som har en sån där gammal jävel eller?



Jag menar det gick ju bra i typ två veckor utan mobil, MEN NU BÖRJAR JAG TRÖTTNA. s.

Måndag

Idag kom vi fram till att det faktiskt är mer roande att sitta och kolla in i en vägg än att lyssna på lärarens babbel.

Är iaf hemma nu och solen fick mig på lite bättre humör. Trycker i mig lite mat just nu, för hade tänkt göra av med lite energi på friskis tillsammans med Jotta, typ runt sju.
(Sen plugga, plugga, plugga)

Hörs ikväll dååå, PUSS S.





right now ..

.


s

Godmorgon!

Nu är jag faktiskt uppe i fem sidor. Det känns skönt, för den skulle vara mellan fem och tio, så då behöver jag inte stressa så mycket mer över det just nu! (viking)
Idag har jag skola till klockan halv fem. Började förstås halv 9 också, men kände att jag ville leka lite viking istället.
Efter skolan blir det annat plugg.. Japp, det här är vad mitt liv kommer bestå av några veckor framöver.. Men jag antar att jag får skylla mig själv, kanske kunde planerat allt lite annorlunda.
Snart är det iaf dags för studenten. Jag börjat faktiskt fatta att det snart är över och det gör mig så lycklig.. i någon minut. Tills jag kommer på hur mycket jag har att göra innan det är slut.

Åh, dra åt helvete, det här är en dålig dag. s.


Man kanske skulle skaffa sig en liten söt hund iaf. En sån liten man kan ha i väskan. Gillar egentligen inte hundar.. Men om den var som en liten katt så kanske det inte är lika mycket jobbigt jobb med den. Man kan bara ha den som en nalle ?
Det här är grisen (alba) min syster brukar vara hundvakt till ibland.


nooooooo..

fan ska upp om bara några timmar.. måste verkligen sova nu, fan vad man fastnar framför datorn ibland aja sov gott <3 / M

Viking

Sitter här med min vikingauppsats och har lovat mig själv att inte sluta för ens jag har nått tre sidor.
Ville bara visa hur cp dom jävlarna var, HAHA. Och säga godnatt, puss från sara.



mys





Jag tänkt utse veckans babe för jag orkar inte höra av mig till Sara nu hehe.
Som ni nog tidigare läste så var vi ju på picknick ute i hågadalen idag och de va pågrund av de fina vädret så veckans babe allafall idag är VÅREN !! Även fast det inte varit jätte fint hela veckan och då lite fel att utse våren som veckans babe men förhoppningsvis kommer de mer sol nästa vecka. Lite solljus gör att man blir varm i hela kroppen och man ler större än någonsin!
Vi älskar våren för då börjar de hända saker och man kan sitta på uteserveringar eller vid ån.
SÅ NU ÄR VÅREN VERKLIGEN VÄLKOMMEN :)



/ M&S

söndags film



/ M

läängtar !

I förrgår så betsällde jag en klänning jag ska ha till studenten. Har för mig att jag sett den förr på hemsidan och dräglat .. så jag visade den för mamma och sen beställde jag den! Leveranstiden är hela 5 veckor så hoppas verkligen den är fin i verkligheten och att den passar mig.





bakelse ! / Michelle

frågetecken

Jag förstår mig inte på människor ibland.

Söndag

Träffade min pojke på morgonen, eftersom vi inte hunnits ses så mycket i veckan.
Sen innan jag skulle börja plugga tyckte jag att jag behövde gå ut i det fina vädret, man måste ju ta vara på det, för det händer ju ändå inte jätteofta nu för tiden! (Hm, nej.. jag har inte börjat plugga än.)
Crille lämnade en skiva lost här, så vet inte hur fort jag kommer komma igång heller.
Iaf, jag Michelle och Kristina satte oss i Hågadalen och myste med Te, mackor, glass och tårta. Det är faktiskt lite av en tradition vi har (?) varje vår.



Det här var för två år sedan, när även Michelles lillasyster var med, Martina.
Jag saknar oss fyra tillsammans så otroligt mycket. Vi var de bästa någonsin.
/s

söta jävel !

Hahahahahaha fick för mig att kolla igenom en hårddisk. Tidigare idag har jag och min syrra haft fula bilder på varandra på FB  så jag gjorde ett helt album av henne, tror jag kommer få mkt skit för detta men de va de värt ! hahahah



sov sött / M

Sov gott!

Slängde som sagt ut michelle för lite mer än en timme sen och här ligger jag, klarvaken. Busigt!
Och snälla kom inte hit imorgon, orkar inte med dig!
(Nej, egentligen behöver jag plugga!)
Och jag var otroligt duktig på att köra idag, är bara min kära Mor som är den sämsta "läraren" ever.
Nu är det iaf dags för mig att sova på riktigt, så att jag får massa viktigt gjort imorgon (sista dagen på lovet, ÅNGEST!)

Hade det för övrigt underbart på Yasuragi..


Kan inte sluta skratta när jag ser den här bilden.. Den är från Sunnerstabacken när vi hade vår heldag med lillkussen. Kristina längst upp, sen jag, längst ner är kusinen Elmer.

/s

100 saker att göra 2010

Nu har det gårr några månader sen sist och jag och kristina har faktiskt hunnit kryssa för några av sakerna vi skulle göra iår, men självklart finns det några saker kvar ;

(Även om någon av oss har gjort det räknas det inte som helt struket!)

1. Flaskpost
2. Skriva ett brev
5. Bada i havet
6. Se en klar stjärnhimmel
7. Åka till gotland
8. Sova under bar himmel
9. Dygna!
10. Sova på en höskulle
11. Åka båt
12. Skicka brevballonger
13. Åka utomlands
14. Skriva en låt
16. Pandoras ask
17. Ta hål i örat
18. Ha en fest
19. Åka berg o dal bana
20. Flyga luftballong
21. Göra eld utan tändstickor
22. Mjölka en ko
23. Köra bil
24. Bada i månskenet
25. Färga håret
26. Festivala
27. Skrika vårskriket
30. Göra en koja
32. Äta något vi aldrig ätit förut
33. Dricka en flaska vin
34. Se eclipse
35. Gå på dejt
36. Röka på
37. Säga jag älskar dig och mena det
38. Planka på en buss
39. Kolla porrfilm
40. Snatta
41. Få minnesluckor av alkohol
45. Få orgasm
48. Busringa
50. Använda en dildo
51. Skaffa ett jobb
52. Bjuda någon på middag
55. Gymma
56. Trösta någon som gråter
57. Spela basket
58. Göra någon en tjänst
61. Ha sönder något i en butik
62. Endast dricka mjölk en dag
63. Äta 1 kg godis
64. Hångla med mer en 1 pers på ett dygn
65. Vakna och inte veta var man befinner sig
66. Tälta
67. Kolla solnedgången med någon jag gillar
68. Kolla soluppgången med någon jag inte gillar
69. Gå på fotbollsmatch
70. Dricka öl
71. Komma på en egen drink
72. Inte äta godis el. lik. på en vecka
73. Träna alla dagar i en vecka
75. Dansa av lycka
76. Vara med i en tävling
78. Göra en kullerbytta
79. Äta på resturang, förätt - varmrätt - efterätt
80. Åka på spa
81. Ta studenten/gå ut grundskolan
82. Rida över en sommaräng
83. Plocka blommor
84. Se en skräckfilm
85. Köpa något på tradera
86. Ta buss 811 och ha picknick där den stannar
87.  Se julskyltningen på NK
88. Fika på vetekatten
89. Gå i kyrkan
90. Åka till kolmården
91. Bli brun
92. Bli beroende av en serie
94. Ha sex utomhus
95. Sminka en kille
97. Ha köttbullartävling
98. Köpa en systemkamera
99. Gå på dramaten

Finns det någon ni tror att vi inte klarar? Jag tror vi kommer vara nere på NOLL när året är slutet :)
/s

övningskörning, vilken grej..

Dagen; Vaknade.
Åkte till allianshallen där Claes fick sitt pris : årets innebandyprofil ! bra där :D
Käkade på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad de heter juste nu
Åkte till Sara och vi övningskörde med hennes bror och hon testade också på de där.. hon va duktig
förutom att jag kommer få nackskador framöver..
Sedan blev de prommis till ica där vi köpte glass och cola sen blev de the nootebook !
Runt 10 blev man utslängd för då skulle tant Sara sova.. men inte fan sover hon..
Tror jag ska våldgästa henne imorn mohaha. Nu ska jag titta på filmen på 4an och dricka juice / M

Ikväll

SARA OCH MICHELLE OCH GLASS OCH COLA OCH CHOKLAD OCH THE NOOTEBOOK


Spa

Hallå!
Jag sitter hemma hos min mammas kompis just nu (mamma är med, förstås!).
Efter en hel dag på stan igår (JA, JAG HITTADE MIN STUDENTKLÄNNING!), så var jag sådär lagom död. Mammas kompis var visst kväkare, så vi följde med på ett kväkarmöte (hahahha!) vilket mest innebar att man satt helt tysta tillsammans.. hm, eftersom jag var så trött höll jag på att somna, men annars var det ju ok.
Bara stämningen att vara här nu är som att vara på spa, så har verkligen kommit in i stämningen. När dom var ute på prommis fick jag låna hennes "atelje" och måla lite. Och nu lagar vi soppa tillsammans. Rätt antroposofiskt allting.
Sen bär det iaf av mot slussen, där vi ska möta upp Antje och Marisja för att åka till hasseludden tillsammans.
Jag ska ha det så JÄVLA skönt.
Puss Sara.


Från Yasuragi spa.

hahah?









ingen aning hur jag kom in på dom här bilderna, men sjuka va dom.. / mich

21.47

En seg jävla dag. Vaknar tjugo i tre och då ringer 2 dårar som vill ha ner mig på stan. Dom sa att dom skulle käka sallad och de avgjorde allt, jag skuttar in i duschen och sen fixar jag mig lite kvickt ! Cupido sallad är nått av de bästa, kan aldrig säga nej. Men mitt i maten säger Micke att han ska dra och jobba den tönten så de blev jag och Kimmo kvar och vi skulle försöka hitta en skinkjol till mig men de gick sådär.. plus att han tyckte jag skulle leta i tantbutiker .. åh killar .. Men de va trevligt att träffa dom två igen, har saknat att hänga med dom :)
Vi va ju ut igår en sväng och nej de va inte speciellt kul, min dag va inte bra och kände mig inte helt frisk men en rolig grej va att jag och Frida började snacka med en tjej som jag aldrig har träffat men som jag känner igen namnet på och hört talas om pga av mina kompisar känner henne, men iallafall så började hon prata om vår blogg och de där med " göra 100 saker innan.. " var en rolig grej och att de va roligt att läsa vår blogg! hehe
Nu ska jag snart försöka sova ovh vända lite på dygnet för imorn blir de jobb på musikens hus där de ska vara uppcon som är en mangagrej och innebär att ca 3000 pers är i hela musikens hus , kommer bli spännande :D


Påskbilder;


dukningen


förrätt, super god !


Min kära farmor och jag  / M


VIKING

Jag har suttit hela morgonen.. eller ja eftermiddagen, (för jag vaknade halv tolv WTF?) och hållit på med min vikingauppsats. Känns bra att äntligen ha kommit igång. När man väl har flyt brukar det inte vara så svårt att göra klart den!
Hoppade den planerade träningen idag, för har lite extra mycket magont. Känner mig lite stressad faktiskt och antar att det är därför. Michelle hade en dålig dag idag också.

Sen säger jag hejdå till uppsala ett par dagar. Jag och mamma + ett till mammadotterpar ska på spa fredag-lördag. Hasseludden, ett japanskt spa som är underbart. Har redan varit där två gånger, så jag är rutinerad, heh. Iaf, vi åker redan imorgon, så jag och mamma får en hel dag i sthlm tillsammans innan. Hade tänkt shoppa och så ska vi väl gå på lite tråkiga (men mysiga) ställen som mamma vill också. Jag ser fram emot att komma bort lite iaf!

Men jag tänkte fortsätta sätta mig in i vikingarnas värd tills Crille kommer förbi och pussar lite på mig. Det är vad jag behöver just nu.
Och kanske säger hej till vip ikväll, vem vet.

Puss från Sara.


Ser förjävlig ut just nu, så fick bli en vacker bild på kristina istället.

Right now

Jag hinner nog stan någon timme innan solen går ner;






Michelle Lagelius Hammar

Nu är hon 19 år, wow!
Vi firade henne på Terassen och hennes urgulliga boyfriend bjöd oss på mat.



Plugga var ju som sagt det enda jag skulle hålla på med under lovet. Tänkte iaf jag kunde göra en sak om dagen, så just nu håller jag på med affärsjuridik. Michelle ringde mig och tyckte vi skulle åka ner på stan och äta glass. Låter som en underbar idé. Ses vi på stan?
Puss Saris.

Remember me

En underbar dag, den kunde inte bli bättre med brunch, film och bio! Kom nästa precis hem och är lite deppig.. filmen var bra men skit sorglig, jag tom grät lite.. ååh hatar sånna slut! Men ska inte berätta något för det skulle förstöra för dom som inte sett den. Tillbaka till de som är bra, SARA! 2009 har varit det bästa året i mitt liv så jag hoppas att 2010 kommer bli minst lika bra :D
lite bilder ;



<3 / M   ( Om 15 min är man ett år äldre )


-



Jag och Michelle har ju som sagt haft vååååran dag idag och det är så många som har varit så otroligt kärleksfulla och skickar sms som; "förlåt vill inte störa under er dag, men måste bara säga.."
Men den som har hjälpt oss och stöttat oss mest på våran dag är den här killen! Han bjöd oss på brunch-buffén idag, han uppvaktade oss som att vi var prinsessor. Han kom med champange och små kärlekslappar.
Jag och michelle blev så otroligt kärleksfulla att vi tom började mata varandra med vindruvor. (Hahahha, ni skulle sett allas blickar. En servetör kom fram och frågade om vi var ett par.)

Vi ville bara säga tack för att du gjorde vår dag ännu mer speciell. Vi är så tacksam att du förstod hur mycket den här dagen betyder för oss!
Förövrigt kan du alltid få oss på bra humör! (Förutom när du är världens jobbigaste!) Tack Siggen!


Några sommrar sen, Sara och siggen på gränbys tak.


/Sara och michelle.

Romeo och Julia

Följde mamma till kyrkan imorse. Var mest magkramper rakt igenom. Men på vägen hem köpte vi medicin som sagt. Och tryckte i mig en innan jag och michelle hade våran dejt. Blev inte helt bra, men helt klart bättre. Vi hade världens mysigaste brunch!

Och jag tänkte lämna över här till michelle, hon är bra på att berätta allt, utan att hoppa över massa onödiga detaljer.

Mys hemma hos michelle nyss, vi såg Romeo och Julia (romantiskt, huh?) Och ikväll blir det BIO. Vilken otroligt mysig dag.

Innan jag åker ner på stan tvingade mig mamma att komma hem och äta middag med Morbror, hans ex och så kussen. Orkar verkligen inte! Men, man måste väl antar jag.

/Sara


outfit


Godmorgon!

Fortfarande magvärk, men har köpt mig medicin nu.

Och nu ska vi på dejjjt. Michelle är påväg hit så skjutsar mamma oss till Skaris. (Det är så skönt att vara hemma igen!) Siggen har lurat i oss att han ska bjuda oss, får se hur det blir med det va.

Men ha en härlig dag i solen, det ska jaggg!



1 år IDAAAG <3
Sara

Sov gott

Är otroligt trött. Känns som att jag inte fått sova ut sen i tisdags faktiskt.
Så nu kör vi. Sov gott s.


Sthlmsveckan 09,
Och iår åker järngänget igen.
Det var nog den roligaste resan jag gjort
OCH kommer blir lika bra iår! Woww..


Glad påsk!

MAGSÅR ?



Jo, men det är vad jag har fått. Så otroligt mysigt i magen just nu. (aaaaaaaaaahhhjjjjjjj!!!)
Antar lägenheten med allt vad det innebär - OTROLIGT dåliga matvanor och kanske lite för mycket alkohol har gett mig detta. Dra åt helvete.
Men nu är jag äntligen hemma igen. Så skönt att få riktig mat och få sova skönt i en stor mjuk säng (som inte knakar)!

Kommer precis hem från Enköping där vi firade vår påsk. Har inte riktigt någon sån där stor härlig släkt, som alla andra men dessa människor är min familj! En gäng udda härliga människor, hahah..

Och imorgon firar jag och michelle ett år SOM GIFTA liksom. Vi har ju faktiskt varit vänner sen 8an eller något sånt. Men det här är vårat daatum liksom!
Vi ska till skaris och äta deras brunch. Jag hoppas jag vaknar  och känner mig bättre i magen så jag faktiskt kan njuta lite av det. Och att jag klarar av att inte äta innan typ.. men det vart bara ännu värre idag märkte jag när man inte åt, och magen liksom började kurra.

Nog om mina magsår, hoppas ni haft en bra påsk! Puss S.

gokväll

Här sitter jag med typ feber och ska promt ut iaf! För jag har ont i magen just nu. Gillar inte det, behöver tänka på nåt annat.
Det går inge bra för oss idag med sminkning och liknande, men då satte vi på den här låten och tänkte att det var ok;



Blir för övrigt ingen alkohol för min del ikväll och absolut ingen helkvällare!
Kanske tom tar bussen hem.. om jag inte mår bättre, :/
Hoppas ni andra mår bra.. Sara.

Fredag

Jag och frida har legat i sängen tills nu. Vi börjar lite smått göra oss iordning för snart kommer Ellis och plockar upp oss. Vi hade faktiskt tänkt inviga bryggan idag pga av det UNDERBARA vädret. Kanske med en glass tom?
Vem vet.. Jag har blivit alldeles sjuk nu också. Blir alltid det när jag typ överanstränger mig, så vore bäst om jag gick och la mig i tid ikväll faktiskt!

Men hoppas verkligen ni får en underbar dag i solen!
/sara

Igår


bj

FAN NU TYCKER JAG FAKTISKT ATT VI SKA KÖRA.
Wow, ! <3
Sara michelle Cicci Frida och Ellis. Gärngänget som fan.
Har ni tur får ni ett till fyllesms inatt.. som vanligt. Pussssssssss

bj !

Vaknar vid 9, tittar på Sara och kommer på kvällens festligheter, stuttsar upp och skriker IKVÄLL KÖÖR VI !
Sedan dess har vi legat i sängen och kollat lost och längtat efter pizza.. men Frida mumlade om att gå och köpa en till oss mihi, hon springer runt halv Uppsala verkar de som. Kvällens plan är att förfesta lite och käka god middag bara vi tjejer sedan kommer taxi Bäckström och hämtar upp oss och kör oss till Sacke där vi fortsätter!
Lite senare mot små timmarna bär de av till Bj med en Hummer hehe. Nej men jag tror att kvällen kommer bli helt fantastiskt jävla bra ! / M

drömmen

wow vilken kväll jag svävar på rosa moln ikväll..
Skola om fem timmar, nej tack!
Hoppas michelles kväll inte blev för förstörd.. hm!
Puss sov gott sara.

RSS 2.0