.

Den här känns ganska nerlagd nu. Följ mig här;
http://litenvsstor.blogg.se/
Så ber vi michelle starta en egen blogg så länge.
Om ett tag kanske vi har massor att skriva om tillsammans igen.
Puss så länge.


<3

GRATTIS BÄSTASTE HANNAH PÅ 19-ÅRSDAGEN !!



vi två på öland <3 / M

I wanna be a billionaire so fuckin' bad

okej jag höll inte de jag lovad men kommit in i en bloggtorka.. men mkt att göra nu och är grymt trött när jag kommer hem om dagarna. Va på middag igår där Viktor bjöd in alla ambasadörer och några av deras vänner på BJ :) Grymt god mat och trevligt folk, vi stanna kavr en stund eftersom det var en skiva där samtidigt men den var mindre rolig plus att sista bussen gick halv 1 så tog vi den. Fick även ett glädjebesked som många väntat på ! Min pappa och hans sambo som är mamma till mina bonus syskon, vi är ju liksom 6 pers här hemma hos pappa men de funkar kanon. Men dom är i England just nu på en resa bara dom 2 och vi har bara väntat och tjatat när de gäller förlovning, men när jag och sara stod på dansgolvet och skaka lite rumpa så fick jag ett sms av Helena där de stod ; Förlovade..., Ja det är vi nu !!!! :) Jävlar va glada vi blev, bara kollade på varandra , skrek och hoppade :D Jag kommer ihåg när min mamma och hennes man gifte sig hur vackert det var och älskar hel grejen med bröllop !
Ikväll att ta de lungt framför en film: sommaren med Göran, tro det eller ej hehe, snacka med min kompis om att när jag gillar en film eller låt så fastnar jag väldigt lätt.. låten som är rubriken är en av dom ;)


 

<3 / Michelle

07.55

Längesen jag skrev.. men datorn startade inte och sen glömde jag laddaren hos mamma, men ska bli bättre !
Ligger i min säng och kan inte somna om men ska snart upp. Idag har vi en långdag och jag ser inte fram emot när vi ska snacka med våran och andra klassen om biljetterna till skivan .. men de kommer lösa sig!
De är mycket nu och känner mig riktigt stressad.. / M

Sara

Fredag och både jag och michelle är hemma och tar det lungt. Sitter alldeles själv i ett kolsvart rum just nu.. lite småläskigt för en mörkrädd Sara faktiskt.
Men tror vi sparar oss tills på söndag och måndag då vi ska köra stenhårt. På söndag har min gamla klass skiva på BJ (typ min klass), sen John Bauer på måndagen på flustret!
Snart är det över! Woww..


Första kvällen jag och michelle var på skiva (för ett år sedan). Den kvällen var sjukt kul och sjukt.. CP. Tema Maffia och då kan allt händaaa !

Sara

Idag har man inte fått någon nytta gjord alls. Försökte men blev fail. Men vi ler ändå!
Imorgon är det sista dagen att stå ut sen kommer det vi alla lever för..
YYEEESSSSSSSSS

en dag på stan

Kom precis hem med nyklippt hår,nötter och Icas pasta, lax och spenat. Hur god som helst, brukade äta den på praktiken. Mötet med Starmarck gick bra och jag har en sjukt rolig grej jag ska ta tag i :) Hoppas på att de blir succé. Nä nu ska jag käka lite , hörs sen / M

starmarck

Tack sara för bilden..
Seg dag med grått väder, men ska ner och träffa Starmarck nu på stan sedan kanske klippa mig, Sara skulle kolla om de fanns nån tid :) Sola skulle vara ett plus också får se om jag orkar de.. hörs sen ! / M

Michelle gör sig inte så bra som muslim. Vad säger ni?


22.41

Kommit hem från sminkkursen nu och de var super mysigt, man lärde sig lite bra saker :)
Nu är jag jätte trött så ska försöka stänga ner datorn och sova. God natt :) / M

17.29

Hemma en sväng igen efter en vistelse på stan, fy va kallt de va.. kom hem en stund för att hämta mascara och borstar vi behöver till sminkningen. Försökte hitta en frisör med dropin  men de gick sådär.. blir nog imorn eller i helgen istället, behövs verkligen!



mongobarn.
puss ! / M

möte

Idag blir de lunch på stan med Danne vid 3 snåret sen ska jag möta upp Sara efter att hom varit på en sminkkurs hon fick i present :) Vi ska nog knalla runt lite på stan sen till Aloe vera mötet som är kl 19.00. Ska bli jätte roligt !
Hörs senare, puss / M

Make Up

Ikväll ska jag och michelle på make-up utbildning med Aloe Veran och Lena. Ska bli SUPPPPEERRR!

Ska ta mig ner mot stan alldeles snart och försöka hitta ett par skor. Ses vi där kanske ? :D

S.

bilder från igår


Massa fjärillar


Beautiful


Kissekatten


50 Cent


Ackes Homies

Tyvär så fick vi inte ha mobilerna på när vi besökte MTG för de kunde störa i sändningarna. /

Stockholm

Trevlig dag med strålande väder! Fick skjuts av min mor så fick sova en extra timme och de uppskattades verkligen, kommer till skolan vid 11 och då e de bara att gå på bussen direkt. När vi är i stockholm stannar den vid museet där vi såg en cosmonova film som handlade om rymden och den va ganska najs.. men lite läskig. Efter det kom bussen och hämtade och körde tvklassen till tvhuset medans vi åkte till MTG där Rix FM, NRJ och massa andra radiostationer sänder ifrån men den stationen vi besökte var Bandit Rock som nu även kommer börja sända på Lugna favoriters frekvens här i Uppsala och massa andra städer. Men vi fick vara med på sändningen och skrika till lite så man hörde att vi var där sedan berättade killen som sände om hur hans resa dit var och hur de brukar funka under en sändning, de var super kul att se hur allt funkar på riktigt. Vi sänder ju också i skolan men inte med samma utrustning.. hehe.
Vi gick även och snacka med killen som skulle sända från NRJ och han va lite rolig faktiskt :) Och Titti från Rix FM vikade till oss haha.. Nu sitter jag med mitt arbete och de går långsamt men frammåt! ska befinna mig på stan vi SF och träffa Sara vid 11 sen går vi till BJ för att skaka lite rumpa och träffa några fina vänner. Bilder från dagen kommer senare :) peace / M

.

Håller verkligen med michelle i hennes tidigare inlägg. Utan vänner klarar man sig inte. <3

Förövrigt tycker jag nästan det ska bli lite roligt att michelle ska fllyta ut till landet. Iaf nu till sommaren, fatta typ cykla och bada i någon mysig sjö och ha picknick och grejer.
Vintern suger ju ifs, men det är ju ändå ett tag tills dess.


Förra midsommar. /S

love

Mina vänner är en grymt stor del av mig och om dom försvann skulle det vara ett helvete. Man ställer alltid upp för dom för man vet att man får nått tillbaka. När man gör något gott för dom så begär man inte att dom ska göra något tillbaka utan man nöjjer sig med deras uppskattning och glädje. För de betyder mycket att se dom le för då vet man att allt är som det ska. Jag älskar dom och vet att dom närmsta alltid kommer finns där och ge dom bästa råden. (Ni är många fler !)
Men dom här tjejerna är dom bästa <3


Vänner är silver, ni är guld <3 sov gott / M

19.42

Jag kanske har magkatarr.. spännande.
Fick veta att denna vecka ska vi börja packa för näst,nästa gång vi ska till mamma så ska vi flytta whiii :D ska bli kul men en nya människor och område, tror de kommer bli kanon!
Jag ska börja på uppsatts i historia, mindre kul..




betyder Michelle på Arabiska / M

.

vet inte vad jag ska skriva.. har bara ilska inom mig men ändå inte.. dagen har bara varit så skruvad när de gäller mitt humör och jag hatar de. Mått lite illa och ont i magen, känner på mig att jag fått de min mamma har hon kan få enormt ont i magen ibland men ingen läkare vet va de kan vara.. Jag har nog överreagerat på vissa saker och människor men kan inte hjälpa de. Hoppas på att de löser sig ikväll.. Imorn ska klassen och tvklassen till cosmonova och sen ska dom andra till tvhuset medans vi ska till nån radiokanal, kan bli roligt ! /M

Sommar och sol



Nu närmar det sig ! S

Martina

Pluggat, solat åkt bil och tittat på fotboll har jag hunnit med idag !
Soft dag faktiskt :)  när jag pluggade så pumpade min syrra Justin Bieber och grät... herregud. Hon är som en 12 åring som är kär i en boybandkille.. haha





haha gullunge <3 / m

!

litenvsstor.blogg.se
kom dit med! händer mer där.

Godnatt

Jag är så taggad på shopping. Ska till stan med Mikaela imorgon, (bara en snabbis, ska plugga egentligen) och hoppas jag hinner stressköpa något!

Jag är väldigt nöjd där jag är just nu. Jag vill egentligen inte ändra på någonting. Vill inte blir äldre, vill inte bli yngre. Jag har lärt mig att typ leva med mig själv, precis som jag är och det är så skönt.
Jag orkar inte börja planera tre år framåt, att jag måste göra något vettigt och nyttigt nu. Jag kommer väl ändå förmodligen hamna på något lamet jobb, där jag kommer stanna i 40 år, så det är ingen stress dit. Nu vill jag bara ta det lugnt och leva för varje dag som kommer.
Jag ska ha mitt sista och bästa sommarlov någonsin. Inga måste, bara roliga saker. Inge jobb inbokat, eller inget tvång till någon skola.
Jag ska göra det jag känner för dagen. Jag har iaf en fördel att jag kan det. Jag har satt jag klarar mig.
Sa.

sliten lördag

Herregud va seg jag varit hela dagen... kom allafall iväg till willys och köpte godis, avrti sugen hela dagen !
Nu sitter jag i soffan utslagen och myser tyvär finns de inte så mkt bra på tvn..

mmmmmmmm <3 ( dålig bild )



Valborg - 10

Som Sara sa så va dagen underbar !


Picknick




Mmmm.. så god




<3


<3


Fin besök av grabbarna ! <3


En sliten Jesper som va på kvalskivan.. haha men han kom igång sen !

/ M

första student skivan !


Temat var; så här kommer du aldrig se mig igen.



Herr och fru fluff !



yeeey! / M

Gull


Kolla var jag hittade sötnosen! Hon gillar att gilla bland mina kläder. Men inte länge till, så hon får passa på nu.. På sommaren är hon nämligen full av fästingar. Uuuhhhää och det är nog det är äckligaste djuret som finns.

Har iaf kommit till två sidor om asagudarna och vet hur jag ska lägga upp det. Tog en liten paus och handlade med mamma och nu ska jag få ihop någon sida innan maten.'
S.

Allvarligt talat



Allvarligt talat. Jag vill ha sommar nu.
Inte just det här med, sol, bad, glass utan bara atmosfären. Man lever liksom ett helt annat liv under sommaren. Man är en helt annan person. Jag är mycket gladare iaf. Man har liksom inga problem! Jag vill bara ut i världen, bort från Uppsala.


Två sommrar sen i Göteborg under mitt och mikaelas träd.
Mikaela flyttar ju dit i sommar och då kommer jag komma och hälsa på sååå många gånger och mysa i just den här parken. <3

VALBORG

Firades mestadels på dagen. Orkade faktiskt inte på kvällen, men jag hade en jättebra dag! Det är så härligt att hela uppsala (+en jävla massa annat folk) träffas på stan, dricker, solar, äter och har det så himla trevligt tillsammans!

Eftersom jag inte drack på kvällen på jag super idag. Förutom att jag har en del plugg framför mig.. Men kom precis hem från knivsta (<3), så jag, Ben & Jerry ska kolla nyaste avsnittet av Vampire diaries. Som vi har längtat. Vi hörs mot kvällen så får vi se hur det går med min Asaguda uppstats!
S.

RSS 2.0