Onsdag

Sitter i ett tomt klassrum med Jotta och Frida. Vi håller på att beta av de nya UF grejerna vi har fått, så att det ska slippa behöva bli som sist; Vi lämnar in allt ett halvår för sent. Aja, kämpa på!

Har sådan otrolig träningsvärk i benen och typ.. kroppen? Fick för mig att jag skulle springa en timme på ett rullband på friskis igår. Hm.. Dom brukar ju säga att det är värst två dagar efter också?
Vi ska iaf och träna snart igen´, klockan fem. När man värmer upp allt igen brukar det ju ändå försvinna.

Sen hoppas jag på en ROLIG kväll. Vi hörs i lägenheten ikväll. Puss och kram Saaraa.


Bilder från Kristinas mobil från ÅRE. Jag och lillkussen har snöbolskrig i två meter djup snöö.. Drömmen, eller?

michelle !

Sitter och väntar på att Sara ska duscha sen ska jag ner på stan och köpa en present till min bror ( sent jag vet.. ) sedan raka vägen hem för att vi ska ha middag och sedan kommer poppes kompisar senare. Jag tog ledigt imorn så ska verkligen soooova ut ikväll ska bli skönt med en stor säng helt ensam hehe. Imorn ska vi träna ett skit bra och roligt passa på ekeby yey !

Låt : Please excuse my hands
Färg : röd
Utsikt : blåhimmel ( <3 )
Doft : nyduschad sara
Sits : på golvet halvt lutad mot sängen, inte skönt i svanskotan..
Smak : mint
Temperatur : lagom
Humör : braaaa
Hjärtslag : normal?
Person : booorriiii

ska nog sluta nu.. kommer inte på så mkt mer..:P  / M

min fina kusin <3

Jag kollade bilder på min äldsta kusin och har hört att jag och Maria är rätt lika på olika sätt och min syster och min andra kusin Sofia är lika. Dom är några år älder än mig och dom har alltid varit storkusinerna som man sätt upp till och lekt med. Kommer ihåg ett kort jag sett när jag och min släkt på mammas sida var i Spanien för att fira någon tror jag och på kortet ligger jag, Maria och Sofia i strandkanten och ser lyckliga ut. Jag va bara några år då, men blir glad när jag tänker på kortet för de utstrålar kärlek. Sjukt skön humor och blir alltid lika glad när man får träffa dom. Jag önskar att Maria bodde närmare så man kunde vara barnvakt åt mina urgulliga kusinbarn eller bara kunna hänga och ta en fika.. Men det är ju bara att sätta sig på tåget till Gävle, för så långt är det inte!



Lika ? /M

Tisdag

Godmorgon!
Har hunnit packa ner lite saker som jag ska ta med mig till lägiisen. Har iofs det mesta där redan. Har gått runt i ett par tights och brorsans stora tröjor hela helgen, heh.
Emellan träning och teater hade jag försökt få in ett möte med michelle också. Tror hon behöver en stor varm kram idag <3
Ha en underbar dag så hörs vi! /S


18 jävla år


Graaatttiiiiss lillebror, Hela 18 år !
Nu kan han hänga med dom stora flickorna på krogen och dansa som bara han kan !



PUSS / M

.

Hm, stryka typ en halv grej från läxlistan.. alltid nåt. Ah men ska ta tag i skollivet på lovet, lovat mig själv det!
Imorgon ska jag träna efter skolan och gå på teater på kvällen. Det var faktiskt ett bra tag sen så ska bli kul. Har tom förnyat mitt kort och allt nu, :)

Ville annars bara säga sov gott! S.


En midsommarnattsdröm ska vi se imorgon. Tror den kan vara bra.
Det är Mikaela som styr. Hennes projektarbete är att organisera en kulturförening på skrapan - Minerva.

?

Sitter och kollar på studentklänning.. och wtf?
Jag vet inte ens vad jag vill ha för någon! Det är ju typ som att leta efter en nål i en höstack. Självklart när man måste hitta en klänning så ska det ju vara helt jävla omöjligt.
Blir väl något gammalt lakan ur garderoben då. Suck..
/s


seg dag va ordet

 

Hejsan, det var ett tag sen. Det har hänt en del dom här senaste dagarna som gjort att jag inte varit vid min dator så mkt faktiskt ! Lördagen va vi på uf-mässan sedan middag hos en kompis så kom Hakim över, ytterst trevligt. Sedan bar de av till lägenheten för att fixa oss, vinet va sjuukt äckligt så de va bara att klunka ! Sedan bussen till Paula där de va mexikaskt, dom satsa med hattar, tequila ( eller hut de stavas ) och lite texmex tilltugg :) Jag och Frida drog sedan vidare till Vip för att hälsa på Hakim men han va rätt upptagen med att jobba så jag och Frida körde våran traditionella bugg haha. Så då blev de schalger och sånt sen nästa musikstopp va på teatern med Rock ! Dom va iofs rätt läskiga.. men jag fixa de ganska snyggt eller ? hehe. Igår blev de Ikea med familjen för att kolla saker till huset och sedan till lägenheten där de blev mys! Låg och snacka till kl 2 så va rätt trött idag men va inte så mkt att göra så jag och Cheri satt mest och skratta åt varandra och åt oss själva. Hoppas på att Desire'e mår bättre imorn så jag kan snacka massa skit med henne och bara umgås ! Veckan kommer bli kanon känner jag ! Saknar Sara faktiskt.

 

 

/ m

 


Måndag

NU ÄR MIN DATOR FIXAD. Yeesss. Ny laddningssladd och inga problem med resten heller för den delen. (Peppar, peppar.)
Mår fortfarande illa.. Är väl den där förbannade vinterkräksjukan som spökar kan jag tänka mig (peppar, peppar.) Eller så är det som sagt för att jag äter så dåligt.
Tänkte faktiskt träna lite ikväll.. Eller va? Som att det skulle hjälpa. Man tänker väl typ att träning och mat hör ihop på något vis. Aja, får se.
Tack Jens med hjälpen med datorn!

/S


.

Höööll nästan på att glömma. Är för trött för att ta kontakt med michan så bestämmer min egna lilla babe, så kan michelle komma upp med en nästa söndag.

Det är snart påsk och priset på dig sjunker ner till hälften.
På något vis hatar jag dig samtidigt som jag ÄLSKAR dig så otroligt mycket. Har fått så mycket av dig i mig idag, så det är antagligen du som fått mig att må såhär PISS.
Iaf, du finns alltid där. Nästan iaf, man kan oftast fixa till det på något vis iaf! Du tröstar mig när ingen annan gör det. Utan att säga ett ord, du förstår mig ändå.
Ibland ger du mig sådana otroliga ORGASMER också. Tack för att du finns.


s


.

Har lyckats få ihop ett afyrapapper på saker jag ska plugga på och så.. Ändå lyckas jag hitta en ny serie att sträckkolla - LOST.
Mår fortfarande illa och kan inte koncentrera mig.. Eller det kan jag ju iaf skylla på!
Ska kolla något avsnitt och sova sen. Förhoppningsvis vaknar jag upp frisk och kry imorgon och något mirakel ger mig bra på provet jag har då.
Tack och sov gott, Sara.

Illamående, huvudvärk

Inge uppdaterande här inte..
Men jag hade UF hela dagen igår och var HELT SLUT när jag kom hem, verkligen!
Och har mått illa och haft ont i huvudet hela dagen idag.
Men fick precis en liten kiick, självklart vill ni veta varför?
Jo men jag ska till Göteborg i sommar och gå på en festival, Way out west. Har varit lite av en dröm några år. Vi får bo hos Frej, Mikaelas pojkvän som bor där. Smart, sparar man inte några tusenlappar!
Iaf dit jag ville komma var att jag är inne på deras sida och kollar in artisterna som ska komma och så hittade jag den här gamla favoriten;



/S

Fredag

Jag är vaken först. Ganska standard.
Vi har inga vettiga lektioner för ens kvart över tolv idag, och här sitter jag nyduschad och klar. Vågar inte röra på mig för mycket för att göra DEM irriterade. Funderar på att hänga på stan tills vi börjar, för stan öppnar väl tio?
Slutar halv fem idag, aah! Ska hem direkt och fixa klart det sista med UF, sen sover jag kvar där. Blir liksom lättast så att jag kan få med mig allt. Umgås lite med mamma kanske också.
Nej, nu ska jag sluta smattra med tangenterna och låta tjejerna sova.
Puss så hörs vi ikväll (efter skolan). /s





Sov gott

Vi är så otroligt trötta hela bunten. Frida måste ha slagit rekord när hon just nu är vaken på sin 37e timme. Wtf?
Hela familjen är iaf samlad och vi ska ha lite massagemys innan vi ska sova. Puss och Godnatt.


Bild från vip igår. Jag michelle och desiree(m).

/S

Pucko

Det spelar ingen roll om jag tar ett halvt glas vin eller en hel sjuttis, jag blir ändå BAKIS.
Eller vänta.. Jag behöver ju inte överdriva, har varit mycket mer bakis än vad jag är just nu. Är bara så otroligt trött! Dom kom hem halv fyra inatt, så somnade väl runt fyra och vaknade av Agnes väckarklocka vid sju-åtta och kunde helt enkelt inte somna om.
Kommer DÄCKA runt sju ikväll.

Är i lägenheten själv just nu iaf. Stackars michelle har inte slutat än och ännu mer stackars Frida är på sin dans.
Och det är kaos här.. Jag tänkte väl ta tag i det nu, när jag har vilat ut lite efter skolan, men blä. Sen lovade jag att jag skulle handla också, men funderar på att strejka. Vi har några äckliga gamla fiskbullar och pasta i skafferiet. Vilken dunder middag, tycker ni inte?
Nej, jag går nog och handlar iaf.

Ville sen bara säga hur underbart gott Pucko är en dag som denna. Tack! /s


Lägenheten

Klockan är sådär halv tre och jag är redo för att sova. Men känner att om det ska storma in tre fulla brudar här om en halvtimme är det väl inte ens någon idé att jag försöker? Kan vänta tills de kommer hem och så somnar vi tillsammans. Ha, michelle hade någon konstig idé om att jag skulle läsa högläsning nu igen.. Visst jag är inte så trött för tillfället, men nej tack.

Eftersom jag inte har något annat för mig täntke jag visa lite bilder från lägenheten. Och hm, eftersom den inte är så stor och inte består av så mycket mer än en säng, så är det det ni får se helt enkelt;







VÅRAN MIDDAG!
Strunta i datumen, så hoppas jag ni sover gott! Puss s.

Hellyyeeaa

WWIIIEEE!
Frida, jag, agge och mich äter korv med bröd (kycklingkorv såklart!)
Jag och michelle var duktigast i världen och körde precis ett intensiv pass på friskis och nu som belöning bär det av ut till krogen. Drömmen!

Jag målade FINASTE TRÄDET EVER på våra UF "väggar". Nu är allt det klart och jag tror vår monter kommer bli jättemysig. Kom och kolla vettja!
Prata med mig eller någon annan i företaget så kommer ni in gratis. (Otroligt dyrt inträde annars, HELA 20 kronor!)

/S


Onsdag

Jag blev inte utslängd.. men önskar nästan att jag hade blivit det! Dom jävlarna.. Michelle ska nog få igen någon natt, det ska jag se till!

Är i skolan just nu. Vi har lite UF saker att sköta och Ezterpezter ville nog prata med oss. Se att vi har allt under kontroll. Och det har vi ju?
Sen har jag faktiskt inga fler lektioner idag. Så det blir hem. Plugga och tänkte göra ett par lådor, för att få lite pengar och klockan fem ska jag och michelle köra intensiv på friskis. Hade tänkt få med mig frida också.. och kanske Crille, haha?
Men sen BOR jag i lägenheten. Och vi har internet där nu, skönt!
Vi hörs, Sara.

Min framtid



michelle torres / M

.

Nu ska jag sova ( och sara ). /M

sara och mich time !

Sitter här och vill till lägenheten nuuuuuuu, slutar kl 6. Men jag kämpar och hoppas på att de blir mer att göra imorn plus att jag fick ett sms om att jag ska till tandläkaren och jag är inte den bästa patienten men hon älskar mig ändå, alltid glad och snäll :P  Jag ska träffa Sara och det ska bli mysigt för jag har saknat att få hänga med henne :) Vi ska äta mat och bara prata livet ! Jag längtar grymt mkt till Gotland i sommar med brudarna <3 /M

TJA!

Jaa, tjaaa!
Hemma en sväng. Båda mamma och Jonta är hemma. Ledig och sjuk. Så jag känner inte för att vara här, FAKTISKT. Ska ta mig ner på stan, antingen sätta mig där storfikat håller till, gå och sola eller bara döö i lägenheten tills michelle har slutat. En storgodispåse skulle ju sitta fint, eller hur?

Men vi hörs väl när jag har blivit utslängd ur lägenheten, i guess. Puss S.



Visar en gullig film ni kan roa er med så länge. Den är från sista dagen på vår åre resa då vi faktiskt började tycka att kussen var söt. Han skrattar åt sig själv på en film på kristinas mobil?

Tisdag


Michelle <3

Nu bär det av till skolan. SEEENN ska jag till lägisen. Har faktiskt saknat den, massaaaa. Får däremot inte sova där inatt. Den är liksom endast Dannes och michs inatt. Hahhaaaa (a)
Jag är iaf på superhumör idag (även fast snön vräääker ner utanför mitt fönster?)
Tror det kan bero på denna låt, sommar;



Ha en underbar dag och skit i snön. PUUSS Båthis.

a

eller okejdå.  rösta på jens då.
http://lovegeneration.se/Video/8fc45cd5-4da9-4ea1-a96f-1ccf85b4261a

Måndag

09.00-14.00 Ett par lektioner i skolan - CHECK
14.30-17.30 Gräbycentrum med Kristina och Sofia. Shopping! - CHECK
19.00-20.00 Intensivpass på ekeby - CHECK

Är trött, trött, trött nu. Orkar faktiskt inte just nu. Kan berätta sen. Puss Båth.



ukk

Jag funderar starkt på att boka en konferans här på Muiskens hus för deras frukost,lunch och fika är och ser grymt gott ut. När jag va här med Starmarck när Ledin konserten var så fick vi sitta i greenroom och käka och det va de bästa på hela dagen, hehe. Idag har jag inget speciellt att göra så Dessie sitter med lite felbokningar och skriver lite sjuka grejer till mig på Facebook sen hoppas vi på de finns brownies kvar i konferansrummen sen när vi ska duka av där! friskis pass borde man boka in i veckan oxå..


Desire'e ! / M

HAHAH.

En kommentar fick mig att komma och tänka på när jag egentligen blev kär i alex på riktigt.
VITA FUCKING LÖGNER.
Gud, det är ett program jag nästan har glömt bort. Men nu när jag blev påminnd kommer jag ihåg så himla väl.
Minns att min mamma inte gillade prgrammet. Hon tyckte typ jag var för liten för att kolla på det. Men hon brukade typ inte vara hemma under den tiden som programmet gick, så jag smygkollade alltid. Jag har sett vartenda program av det som har gått, men jag kan inte komma ihåg alls vad det handlar om? Det var verkligen länge sen. Finns någonstans så man kan kolla på det igen? Kan man köpa det kanske?

Maaaahhh..


/s

@


Lyssnade precis på en låt som en vän i Norge skickade till mig i somras och jaa jag vill ha sommar nu. Blev smått olycklig när jag kom upp till köket och såg hur snö helvetet vräkte ner.. så får sitta nere på mitt rum och lyssna på bra musik och drömma sig bort! Nu hoppas jag att allt är packat och kommer dö påvägen till praktiken med alla väskor..blir ju lägenheten imorn igen :)  men om man är tjej så är de svårt att packa litet? hehe. Snart ska jag lägga mig och sova och imorn börjar jag inte förens kl 10 så lite sovmorgon blire de, lilla Dessie börjar halv 8 mohaha men slutar iofs tidigare..


 

sov sött / M

godnatt!

Snart dags för mig att krypa ner i säng. Ikväll somnar jag till akustisk gitarr. Så otroligt avslappnande. Älskar det. Puss från Sara!


<3




Behöver jag ens skriva någonting?
Sen jag såg filmen vingar av glas på bio med min morbrors fru år 2000 så har jag varit kär i dig.
Min och michelles favoritfilm är hundtricket. Du förstår inte hur många gånger vi har skrattat och gråtit till den filmen. När vi är nere, ledsna eller bakis gör den filmen oss alltid på bättre humör.
Och just nu LEVER jag för dig i True Blood. Du är en så jävla duktig skådespelare. Tack för att du finns, en dag ska du bli min. Du vet bara inte om det än..




/s

Nick & Norah's infinite playlist


Vaknade av att Mattias ringde mig och hade sett att jag ringt och smsat hundra gånger igår..:P haha
Ja kvällen blev inte som vi tänkte oss med fick träffa folk jag inte träffat på ett tag och som jag saknat !
Slutade med att jag och Cissi gick hem från stan och kallt va de.. jag sov i raggsockor, mjukiskläder och stora luddiga vantar plus täcke..
Jag har tittat på en mysig film som heter Nick & Norah's infinite playlist, chips och te stod på menyn. Snart ska jag duka till middagen och sen packa lite grejer inför imorn när vi får tillbaka lägenheten igen :)


/M


arg

Antar att det bara var för att jag sa att jag skulle slänga min dunjacka och aldrig mer ta fram den som det började snöa igen. Vad är grejen med att det aldrig slutar? ALLT är vitt igen.
Och en annan sak.
Min dator-laddar-sladd har börjat glappa. Jag brukar hitta ett läge som det liksom går att ladda den i, men nu har den fuckat upp sig totoalt. Vad gör man åt det? Kommer min dator dö nu och aldrig mer kunna gå att sättas på?
Det är fan inte min dag idag. Hejdå från Sara.

Söndag

Det är INGET annat än mat, true blood och plugg som står på schemat idag!
Sängen och mammas stora tröja -


/s

bj

Nu har jag "förfestat" lite med mamma.. Innehöll rött vin, hemmagjord pizza och massage. Mysigt. Michelle befinner sig för tillfället hos Tove med sitt gamla eb-gäng. Antar att jag inte riktigt var en i gänget på middagen, men nu var jag välkommen. :)
Och som sagt, det blir BJ ikväll. Mina planer var egentligen sängen hela helgen så jag verkligen kunde få något gjort på läx-fronten. Men nej NU VILL JAG FAKTISKT KÖRA. Så det bär av hem till Tove för lite mer föris. Vi ses väl på Bj?



/S

Lördag

Hel-dag på stan. :)
Hela Eko-T gänget samlades på Ikea för att köpa grejer till vår monter till mässan på Fyrishov.
Nu känns det lite som om vi har läget under kontroll. Jag ska måla en stor björk på "väggarna", och vi har köpt färg. Vi har golv och sådär. Japp. Det där blir nog bra.. Är nästan lite nervös.
Vi åt lunch på IKEA och tog det på firman. Kändes riktigt exlusivt.

Nu står michelle i mitt rum och rotar fram gamla sommarklänningar till BJ ikväll. Antar att hon har gett upp vintern. Det är vår nu liksom. Jag har också bestämmt mig för att låsa in gamla dunisen och inte ta fram dem för ens 2011. NU ÄR DET VÅR.
Jag är glad och älskar Michelle.


/s

det ät dags

FÖR FREDAGSMYS

Har legat i mammas famn i soffan och fått massage och kollat på ointressanta tv-program. När jag låg där kom jag underfund med hur otroligt snygg Mattias är, jag tror jag ska ligga med honom.. ;


Men först tänkte jag sträck-kolla några avsnitt av True Blood!
Vet inte om någon såg det, men för några månader sen skrev jag och min lillasyster en lista på 100 saker vi ska göra innan året tar slut. En av dom sakerna var att bli beroende av en serie och den prickade ju jag i lätt som en plätt!
/ S

Min dag


Ligger i min säng. Kom hem från skolan för inte så länge sen.. Känns konstigt att det första man ska göra typ är och äta, sen sova. Inte för att jag kanske ska sova än.. men iaf. Ska inte ut ikväll och ska nog inte göra något annat för den delen heller.
Dom enda två jag känner för att träffa ikväll kan inte. Den ena har rest åt helvete och den andra ska träffa sin boyfriend.
Det jag skulle komma till med att jag ligger i min säng var iaf att mamma kom in och slängde massa tulpanblad över mig alldels nyss, hon tyckte dom var fina och att jag skulle ha dom eller nåt. Ja, dom ligger i papperskorgen nu iaf. Därav bilden.. fint!
/s


fredag

Sitter här och det är helt suddigt i huvud just nu.. hektisk dag med runt 300 väskor som skulle till garderoben på kort tid och sendan springa upp till stora salen för att öppna upp dörrarna och se trevlig ut. dag e långt ifrån slut och lääängtar till lunchen när man bara kan sitta och slappa ett tag förhoppningsvis. Jag kommer somna tidigt ikväll som alla andra kvällar i veckan.. men ska förbi lägenheten och hämta lite kläder och sånt och sen bara hem och ta de lungt. Jag hoppas att jag får träffa Sara idag eller senast imorn allafall för det var rätt länge sen och vi brukar knappt vara ifrån varandra ca 3 dagar ens.. nej nu ska jag se om jag kan vara till någon nytta. Puss och Kram / M

Fredag

God morgon!
En lååång dag i skolan idag. Vi ska spela samma rollspel som vi gjorde för någon vecka sen, fast nu på internationella relationer. Det är ganska kul, så jag accepterar faktiskt att gå över till halv 6 .. ? Vi får ju komp-ledigt sen.
Ser fram emot en kväll i sängen med en påse godis bara. Träffa michelle! <3

Sitter fortfarande klistrad framför True Blood. Uppdaterar lite senare! /s


Tror jag ska köpa hårfärg i helgen och färga det möööörkare igen!


tb



men älska introt. godnatt s.

True Blood

Jo, jag är väl något år efter sådär. Började kolla förut men orkade inte riktigt lägga ner min själ i det, men eftersom OTH helt plötsligt har slutat komma varje tisdag så har jag hittat min nya kärlek. Aldrig att jag har bytt ut den helt, jag bara har den bredvid så länge till min riktiga kärlek kommer tillbaka.

Hade tänkt somna till så många avsnitt jag bara orkar. Wow vad bra det är! /S


ÅRE

Det är därför jag älskar vintern. För jag älskar åre. Jag älskar skidor. Jag älskar.

Är iaf hemma nu igen. Och har inte så mycket mer att säga om det än att jag älskar Åre. Och att jag lärde mig att älska min kusin, som är den jobbigaste 6 åringen på den här planeten.. jag lovar.

Jag är inte så glad just nu.. Men ska ta mig till lägenheten ikväll, för vill träffa michelle! Saknar henne SÅJÄVLA mycket. Orkar inte vara social bara, så får se om jag kanske gör något för mig själv..












Vi köpte liiite matsäck så vi skulle klara 8 timmars resan hem !
/S

Relations dagen

Sitter här nu i konferans reseptionen och tar de lite lungt. Ganska intensiv dag med massa folk i hela huset men grymt roligt är det ! Har tyvär inte fixat internet i lägenheten än men min papi ska hjälpa mig att fixa de på fredag när jag kommer hem. Mattias kommer ju hem på Lördag men åker på Måndag igen så blir en helg hemma sedan tillbaka i lägenheten igen. Ska passa på att tvätta och sånt när jag är hemma hehe.. nu måste jag och Dessie springa iväg i våra snygg tiger kavajer och se viktiga ut haha , ha de ! /

<3








Vår lilla flicka Cissi blir veckans babe för att hon är en grym person och alltid med ett leende på läpparna när man är med henne. Vill alltid hitta på roliga saker och många skratt blir det alltid med henne. Hon ställer alltid upp om någon mår dåligt eller bara behöver henne och är en av dom snällaste. Stark människa och stort hjärta, svårt att säga med ord hur grym du är, vi älskar dig !




Flickan som gör allt för att göra oss lycklig<3 / M & S


I'm Back


Befinner mig just nu hemma hos mamma för att umgås lite eftersom det blir pappas vecka nästa vecka. Vi har inte haft internet i lägenheten ett par dagar så inte kunnat bloggat, men ska fixa de! Det är jätte mysigt att ha lägenheten och kunna umgås med tjejerna :) Imorn börjar jag praktisera på musikens hus igen och efter att jag kollat schemat så kommer de vara rätt mycket att göra men de är då det är som roligast.
Jag och Cissi var med Martina i stockholm i torsdags för att stötta henne när hon skulle sjunga upp för en skola som heter Kulturama, vill bara säga att jag är så stolt över henne att hon vågade och verkligen gav allt, hon är grym !


Jag älskar dig . / M

Hejdå!

döden-dagen, idag!

Nu är det iallafall bestämt, jag och Kristina ska åka med upp till fjällen. Det ska bli så mysigt!
Vi packar ihop det sista ikväll och åker och sover i Bålsta ikväll, så åker vi tidigt imorgon. Vi tar natt tåget hem på tisdagen, så är hemma på onsdag!
Michelle är ju i lägenheten, så bloggen dör nog ett par dagar.
BBYYEEE OCH HA EN BRA HELG! /S


Valborg 09.

Eclipse



Ja. Då tror jag jag var redo att dö eller något. Kommer försvinna in i twilightvärlden och kommer inte komma ut för ens snön är borta igen. (Hört ryktas om att det är i juli!)
/s

Mah.

Men ångest bara.
Nu ska jag göra det där jag måste göra för dagen, så att jag kan göra bara ingenting sen..


Jag har tagit mig ur mjukisarna, så nu bär det av mot stan.
Ville bara säga tack till skratten du gav mig idag. Puss Sara.

Godmorgon!

Vill ligga i min säng hela dagen idag!
Har ändå jobbat lite och pluggat lite. Bra! Och har lite ärenden att springa och tänkte träna sen..
Hm, palla. Ser mest fram emot min säng ikväll och LOST och sånt. <3
Igår slutade det med att vi gick till vip iaf och kvällen var jättekonstig. Alla blev jättefulla förutom jag, men av någon konstig anledning har jag lyckats bli bakis iallafall..
Jag, Frida och Cicci sov i lägenheten. Dom andra var ute på vift någonstans.. När vi kom hem sådär två var Frida i sin egna värld, Cicci låg och pluggade till provet hon skulle klockan åtta på morgonen (Ja, hon var full) Och jag lagade MAT.
Det var iaf jättemysigt att sova där inatt och vi får se om det blir en till natt?
/S

Kvällen





Gick lite i solen och drack en kopp svart te när jag kom in så nu mår jag bättre igen!
Har packat ner lite kläder michelle bad mig ta med och nu tänkte jag springa över till henne.
Vi har halvt lite planer på att gå ut ikväll efter mötet. Men jag vet inte riktigt vad jag känner för den planen. Jag är taggad men det är bussarna som tar emot. Den sista går halv ett (lite väl tidigt). Då är sova i lägenheten ett alternativ, men det känns däremot inte som ett alternativ för mig. Om jag känner gänget rätt kommer det sluta med att 6 pers ska försöka tränga ihop sig på den där luftmadrassen eller något! Buuhhää.. Jag har ändå skola imorgon.
Vi får helt enkelt se. /sara

Huvudvärk

Har precis tjänat mig lite pengar och nu håller mitt huvud på att sprängas.. Börjar bli lite av en vana nu för tiden. Gillar inte att trycka i mig piller i onödan, så har druckit några glas vatten nu och tänkte ta mig ut på en promenad innan solen går ner.
Sen tror jag nog michelle har hunnit komma hem, så då tänkte jag springa över till henne. Ikväll har vi nämligen AloeVera möte igen. Det ska bli mysigt.


Spelas mycket paramore i min ipod just nu. VÅR. /Sara

idag


11.07

Är otroligt trött men sitter med en kopp varm choklad som ska piggna till mig, lunch med pojkvännen blire sen och lite shopping och eftersom han vill vara snäll och generös så bjuder han på allt, snällt va? :) . Jag tror inte på att man kan köpa kärlek eller vänskap men att komma med överraskningar är mer än gulligt :) Efter praktiken så ska vi hem till mig och ha aloe vera möte och mitt mål är att mina föräldrar ska testa på de! ( jag kommer lyckas och kommer dom älska de ? ) Du var min bästa killkompis men sen sprack de.. vi har nu tagit tillbaka kontakten och jag är verkligen glad över de. När vi träffas så bråkar och skrattar vi som om vi var syskon. Träffade denna underbara vän igår och alltid lika roligt att se dig :)   

en av dom bästa <3 / M

gg

Jag älskar verligen serier!
wooaahh och idag kom det nyaste avsnittet av gossip girl. YESS!
/s


Shutter island


Jag kan verkligen förstå att den har fått så bra kritik, för den var verkligen bra. Jag blir bara irriterad på filmer som typ påverkar mig. Är mest för att se lätta filmer som inte är så invecklade, eller då åtminstone inte så otroligt verklighetstrogna.
Hela den här grejen med sinnesjukdomar och sånt skrämmer mig lite..
/s

Jogga

Jag satt här och velade om jag skulle orka ta mig till friskis och svettis eller om jag skulle gå på bio med mikaela och co ikväll istället.. Sen tänkte jag varför inte hinna träna och gå på bio? Jo, så jag satte på mig joggingskorna och stack ut och sprang.
När jag var där ute i spåret och sprang kom jag på varför jag just köpt friskis och svettis kort.. Jag tror jag aldrig någonsin har sprungit så fort i hela mitt liv! Jag är nämligen OTROLIGT mörkrädd och adrenalinet jag fick av att tro att det ständigt var något i mörkret fick mig att rusa iväg i en väldans fart. Så fort jag fick chansen att gena av och ut till ljuset igen tog jag den chansen. Joggade av mig lite bland husen till sist.
Visst jag fick en väldigt bra konditionsträning, men det var inte värt det för fem öre. Det där tänker jag inte utsätta mig för igen, i första taget och det blir inge mer jogging i spåret för min del för ens Midsommar (=sol dygnet runt och inget mörker!)

Nu blir det Shutter island, cya. /s <3

guc videos baby !

Hahah.. videos vi gjort i skolan ! 
Första:
Andra:

/ M

Vår

Ja, som sagt, man har ju sovit skönare än vad man gjorde inatt.. Jag är van att ha en 1,20 säng för mig själv och nu var vi fyra personer!
Gick upp ganska tidigt för kunde ändå inte sova och tog en promenad ner på stan. Så otroligt fint väder och jag blir glad i hela kroppen när det är så här vårigt! Wow. Köpte lite frukost och satte mig i skolan och åt och läste lite.
Börjar nu om fem minuter och vi ska ha något sorts skådespel på internationella poliktiken som ska hålla på i 3 timmar. Vet inte riktigt vad det innebär, men kan kanske var roligt.
Funderar på att åka hem efter skolan och hämta lite saker och äta och så, innan jag åker tillbaka till lägenheten och kör ett INTENSIVpass på friskis.
/s


Fireflies



Då har man vaknat med ont i ryggen eftersom vi sov 4 st i samma säng och ganska trött för man vaknar ju när alla andra vaknar.. Jag börjar kl 11 och Cissi kl 10 så vi ligger här och lyssnar på musik och äter godis ! Godis är jätte gott på morgonen speciellt när man precis vaknat haha. Idag ska jag hem till mamma efter praktiken för att rensa lite i mitt rum för dom ska ta kort där på torsdag sen ska lägenheten ut på hemnet :) Senare ikväll ska jag och Sara  till friskis och köra ett styrkepass eller va de va.. låter jobbigt men ska kämpa ! Nu börjar Cissi röra sig så kanske dags för att klä på sig och bjuda på frukost?





Ha en bra dag :) / M


Mys

Vi är i lägenheten.. och har det mysigt EGENTLIGEN. Men jag fick för mig att jag skulle städa toaletten. Tog med mig såpa och en gammal diskborste och jag och cicci BOKSTAVLIGTTALAT sprutade såpa upp på väggarna. Nu glänser det nog tom.. men det var bland det äckligaste jag har varit med om. Man visste liksom inte vad man skulle hitta bakom hörnet. Men nu kan tom JAG bo här!
Step up 2 står på i bakrunden och vi skickade iväg michelle att köpa godis. Snart hoppas vi agnes kommer så att vi kan börja mysa på riktigt.



/s


Kent

Kommer ihåg när vi alltid lyssna på Kent när vi åkte bil med pappa, sjuka texter men sjukt bra ! 
/ M

Skola

Tog mig sovmorgon.. eller nej, men struntade i skolan. För behövde verkligen plugga igen det sista!
Nu är jag hos Jens. Vi har ätit lunch tillsammans och jag ska nog hinna kolla igenom mina papper en sista gång innan jag åker till skolan. Börjar halv två. :)
Ikväll ska jag flytta till lägenheten och jag tror vi ska ha högläsning av twilight också. Alla som vill är välkomna! MYSIGT.
Hörs, S!

,

Sov gott / M


Godnatt

Jag är HELT slut i min kropp efter friskis idag klockan 4.. Förresten, när jag var där idag var det ett pass efter det jag var på som inte stod på schemat. Jag tyckte det verkade lite skumt när alla kom dit i typ klänningar och en tjej hade ögonbindel och sånt här brudsläpsgrej-sommanhardärbak.. Iaf. Det var hur mycket folk som helst på det passet och alla hoppade runt som apor, barfota. Det såg rätt latjo ut och jag skulle också vilja vara med och leka på det passet nästa gång. Vet fortfarande inte vad det var för pass eftersom det är blankt på schemat.

Nu ska jag kolla på music and lyrics och sen ska jag sova djupt. /s

<3.



förlåt .. men jag sa att jag inte skulle ha något annat för mig
jag hatar honom

-



Söndag betyder ju veckans babe !

Veckans babe är en kvinna som fått oss att bli motiverade att komma in i jobblivet genom Aloe veran. Hon lägger ner sin tid och energi för att få igång oss och det är väldigt uppskattat! Hon är positiv och peppande och lär oss på bästa möjliga sätt. Vi är så otroligt taggade på att göra någonting bra av det här nu och det är din förtjänst.
Hon gör det liksom inte bara för sitt eget bästa utan hon vill verkligen att det ska gå bra för oss, känns det som iaf.
Vi uppskattar också att hon alltid har lätt till skratt och är en underbar människa. Vi tror verkligen att vi kommer ha otroligt kul när vi jobbar tillsammans och att vi kommer kunna göra många roliga saker utöver jobbet med. Du är som en kompis för oss! PUUSS Lena!


(Hade inte riktigt någon bild, men det här är hemma hos mig på Jens
födelsedag. Mamma, Lena och P-O i trädgården. /s)


söndags mys


ameen.. haha, men jag har faktiskt badat bubbel oxå ! Väldigt skönt och avkopplande, lite för kanske för jag höll på att somna.. men dagen har varit en soft dag och de ska fortsätta på de spåret! kl 21 ska jag se en mysig film som heter music and lyrics hoppas, att jag inte somnat innan bara.. heh. Jag ska packa ihop sista grejerna sen också till lähenheten !


Schema för veckan ;

Mån: praktiken och fila lite mer på mitt event sedan förhoppningsvis träna och ha inflyttningsmiddag med mina sambos :)

Tis: praktik sen inget speciellt planerat vad jag vet ännu, träna ?

Ons: praktiken och hem till pappa och ha aloe vera möte sen kanske utgång !

Tors: min syster ska sjunga upp för en skola i stockholm så ska dit om jag får ledigt från praktiken och stötta henne tillsammans med mamma

Fre: Vara på musikens hus hela dagen för att hjälpa till på Tomas Ledin konserten :D

Helgen är ännu oklar men något roligt ska vi vell hitta på !







Love, love, love / M

pöh



Som att man inte kan äta glass samtidigt som man pluggar, pöh?
Jo men det hade jag redan tänkt på. Hah. /s

Jacob black


/S

GLASSSSSS


Bara för att jag vet att Sara försöker plugga så ska jag reta henne lite med bertätta att jag ska äta massa glass och kolla på någon bra film ;)



Vist ser de gott ut Sara ? / M


?

Varför får man inte lära sig hur man gör för att plugga i skolan? Man borde ha ett ämne i bara det! Jag vet faktiskt inte hur man gör. Har lyckats öppna böckerna.. men så mycket längre kommer jag inte.
Drömmer mig bort i new moon just nu. Finns ju liksom massa andra saker att göra som är SÅ mycket roligare än att plugga?


Ska föreställa bella och jacob. Heh, Sara.

Skidor

Det känns som att jag är i något sorts mellanläge just nu.
Jag är varken det ena eller det andra och jag hatar det. Kanske låter lite konstigt, men ibland känns det skönt att kunna sätta sig i ett "fack". Man vill liksom veta vad man är och var man hör hemma.
Är så trött på att inte veta bara, så snart skiter jag nog bara i allt och väljer en lätt väg själv bara.

Min faster och farbror har en stuga uppe i fjällen. Jag tänkte kolla upp lite tågtider och sånt dit, så att man kanske kan följa med en halv veckan ungjefär. Jag och Kristina skulle åka isf och det skulle vara väldigt skönt att komma bort från u-sala. Vi kan ha vårat egna lilla spa där uppe och inte tänka på något annat än oss själva. Hoppas på det. Puss Sara.

Bilden är från fjällen för några år sedan, men Jens och hans familj.

Thai Village

Hemma igen och sitter hos min syrra och lyssnar på mys musik<3 Fantastiskt mysigt på restaurangen och på red room :) och jaa man är blev otroligt mätt av mat, dock besviken att de inte fanns glass till efterätt :P På måndag ska vi ha inflytting på riktigt i lägenheten och göra en god middag tillsammans :) Nu ska jag snart sova och hoppas på att nån vill hitta på något roligt med mig imorn för jag har inget planerat ! sov gott !! / M

Mat

Det blev sunnersta backen med kussen och vi tog MASSA härliga vinterbilder som jag kan visa sen! Eller kanske vår? Idag var det fan vår. Nu börjar det igen. Livet!
Vi åt på stan.. vi fikade på stan.
Jag springer över till lägenheten och frida och michelle. Wow, den är så mysig nu!
Jag ÄTER ännu mer, thai village. Och ja, jag rullar fram just nu.
Avslutar dagen med Red room.
Imorgon börjar jag dagen med friskis och sedan består den endast av internationell ekonomi, så räkna med många TRÅKIGA inlägg..
Godnatt S.

:)


Dagen ;

Blev en ofrivillig promenad imorse men ganska mysigt ändå när man gick förbi sin lågstadie skola påvägen hem.
Det flög upp massa olika minnen och fåglarna kvittra förfullt medans snön glittra så fint för att solen var framme så ska inte klaga! Idag har jag varit aktiv faktiskt för jag har städat mitt rum ordentligt och dammsugit hela huset plus moppat lite grann. Min veckosyssla eftersom jag inte alls gillar att laga mat eller nått liknande. Jag har även packat ihop grejer som ska till lägenheten, så min kära far ställer upp med att köra dit grejerna sen ska de handlas mat och då hänger Frida också på. Ska nog fixa lite i lägenheten efter de och göra lite mysigt innan vi ska vara vid Åhlens halv 7 för att sedan gå på resturang som Sara skrev tidigare om. Det ska bli ytterst mysig :)
Ha en underbar dag kära läsare <3




Öland!   / M

Lördag

Nu har jag fått grina av mig lite.. underbart avsnitt!
Back to reality!
Idag ska jag träffa min lilla kusse. Vi ska ha en heldag med honom och göra saker han vill. Kanske pulka, fyrishov eller bara handla julklappar. Tror faster också följer med, så vi tar nog en fika på stan eller något i den stilen lite senare på dagen.
Nu väntar jag bara på att duschen ska bli ledig någongång..

Om jag hinner ska jag hjälpa till med inflyttningen till lägenheten på stan. Tror frida och michan ska hålla på med det idag. Får ringa dom och kolla läget sen.
FÖR IKVÄLL BLIR DET JU RESTURANG. Mikaela fyller nämligen 19 (wtf?) på måndag!
/S


Elmer för några år sedan.

oth

En tanke om att ta cykeln till friskis klockan 10 och köra ett styrkemedel pass flög in i mitt huvud.. men nej, den flög ut lika snabbt som den kom in.

Jag har nämligen två one tree hill avsnitt att ta igen, så jag har inte tid med sånt som träning.
One tree hill är nämligen vad jag lever för när jag inte har något annat att leva för. För stunden har jag inte det, så vi hörs när jag är tillbaka i er värld igen. /S


Aloe Vera

Vårat första möte avklarat, nu är vi rutinerade rävar för fan!
Hehe.. nejmen det var jättemysigt och vi fick lära oss lite själva.
Nästa gång kör vi på onsdag, hemma hos michan!
Nu väntar vi på att få sova (på att crille och danne ska komma.) Antar att vi ska spela något sorts spel, trötta ut dom lite. OCH INTE FAN BLIR DET LIGGA IKVÄLL INTE.
Puss och godnatt /s och m





Hade tråkigt när sara duscha ! huhu rhodoskepsen !

one mans trash is another mans treasure



Just nu.. /s

Idag

Ska alldeles strax till skolan och få lite närvaro. Kanske även försöka få nåt gjort också, skulle ju vara ett plus.
Efter skolan ska jag tillbaka till tandisen, hade typ en grop som dom tyckte jag skulle fylla i, eftersom det är siusta året det är free och så.
Sen måste jag hem och fixa här hemma för vi ska få lite aloevera-gäster. Spännande! :) Jag har själv en hel del produkter jag ska köpa på mig.. Nu vill jag bli pigg!

Fredag.. Men jag känner inte för alkohol alls, för har massa aktiviteter imorgon som jag skulle vilja vara pigg till!
Jag hoppas på bad - bastu hemma hos michelle. Eller vi kanske inviger lägenheten på stan för första gången? Vi får se, puss s.

Torsdag

Gah är så mycket just nu, men jag kämpar och lyckas ändå ganska bra! Har endast missat en halv dag i skolan denna vecka. Bra Sara. Jag har varit på alla möten jag behöver gå på. Jag har kommit framåt liksom. Är däremot cptrött och får ont i huvudet hur lätt som helst. Min kropp tål inte att gå på helvarv.

Var hos tandläkaren idag. Inget hål, som vanligt. För dom som inte vet ÄLSKAR jag att borsta tänderna. Gör det minst tre gånger om dagen. Är jag hemma gör jag det efter varje gång jag har ätit.. minst. Det är som massage för munnen. :)

Det är som att jag har för mycket att skriva just nu.. vet inte var jag ska börja och vill inte skriva en uppsats. Tror jag avslutar här tillsammans med ett stort frågetecken. Bananbyrån ?


/S

iiih

Ett gott skratt förlänger livet, skrattanfall så man knappt kan andas hur e de med de?
Haft ganska pissig dag men som tur är så har man en sjukt stört skön syster som kan peppa till än :) Vi har kollat på bilder som sara lagt upp på facebook och lite bilder från Rhodos, man kan ha galet roligt när man skriva fel? haha


Jag älskar dig !! / Mich

hoppas !

Jag praktiserar ju på ett eventföretag här i Uppsala som heter Starmarck och har gjort rätt stora evenemang. Nu har jag fått i uppgift att få sätta ihop mitt dröm event med olika artister och skulle ta hjälp av folk så jag får många bra förslag så jag behöver verkligen hjälp, eftersom det ska vara på V-dala nation så kan de vara svårt att ta dit jätte kända artister. Som pappa kom med ;Metallica, Snoop Dog och Bo K ! haha , men vi ska räkna lite på de sen och se om det är möjligt att göra detta event sen och jag skulle bli överlycklig för detta är ett av mina drömjobb!
Bara att komma med artister ni gärna skulle vela se ! :)
 / M

M.Horn

Älskar henne. / M

.

Jag känner massa olika känslor och har massa olika tankar men kan inte sätta ord på vad jag egentligen känner eller tänker. Får inte fram någonting. Vissa saker folk säger gör ondare än ett slag och smärtan håller i mycket längre. Jag vill bara försvinna för ett tag och komma tillbaka när allt känns som vanligt igen.
Just nu behöver jag choklad och min bästa vän. / M

mumma

Gjorde ett fin besök på Ukk och träffade mina kära kollegor, allafall om ca 2 veckor ! Fick lite fika och känner att de kan bli mkt av de när jag är tillbaka.. Men de är värt att bli lite rund om magen med det fikat, hur gott som helst ! Men jag och Dessie har bestämt att vi ska vistas på friskis ofta så då löser de sig!

Min dröm i livet ! älskar choklad :)
Mulligt ät gulligt ! / M

¨

Lite sol gör så mkt! / M

Snö

Det kommer vara fortfarande vara snö på valborg? Sista fucking april?
All snö som plogas upp på gatorna och tas upp av bilar dumpas på ett ställe utanför gränby. Den här högen är så otroligt stor just nu att snön i den inte kommer smälta för ens i Juli?
Är det här sant? För om det är det tror jag jag vill dö just nu.




Min födelsedag, 28 april 2009.


Valborg, sista april 2009

Förra året lyckades sommaren iaf komma i tid.. /S


*






En bild säger mer än tusen ord? Sant.. / M

jag

Ibland blir jag bara så otroligt trött på allt och alla i min omgivning.
Om det har hänt någonting så är jag inte den som tar ut min irritation på den rätta personen eller saken.
Jag håller mig oftast undan och försöker lugna ner mig själv. Eller så söker jag mig till de personer jag känner mig trygg med.. och tyvär får dessa ta mycket skit.
Men tillslut blir det som att jag har fyllt mig själv med för mycket skit och det bara rinner över!

Idag var en sådan dag. Jag var så otroligt arg, men jag kan egentligen inte sätta ord på varför. Antagligen något som har hänt för ett tag sen som jag inte fick ur mig då.
Jag vill egentligen bara säga tack till dom som står ut med mig då iaf!
Och speciellt tack villl jag faktiskt säga till min lillasyster som ibland förstår mig bättre än jag själv gör. Här om dagen när jag kom hem och mådde precis såhär, så var hela huset fullt med människor och jag orkade verkligen inte, så jag slängde in min väska, vände på klacken och gick ut igen. Promenad.
När jag kommer tillbaka igen är jag lite lugnare, men det första kristina frågar är; "har det hänt något?" Jag kunde verkligen inte fatta hur hon kunde se det på mig. Jag var helt normal och hade inte sagt ett ljud när jag hade varit hemma, så jag frågade bara "vadå då?". "Du går alltid ut på promenad när du är ledsen".
Det har jag inte ens tänkt på att jag gör, men antagligen.
Du är bäst.



/s


Historia

Jag tror jag har hittat ett ämne som kan vara ganska spännande! Ska gräva lite djupare i det, men hittade ett inlägg i en blogg om det faktiskt;

Att kommunicera

Att kommunicera är det viktigaste i ett förhållande! Detta är alla både proffsen och vi andra lekmän helt överens om. Men vad är kommunikation och finns det kommunikation som inte är ok?

Jag har funderat kring hur vi kommunicerar idag. Förr i tiden, jag nu talar jag om väldigt länge sedan, så talade vi med varandra när vi träffades. Avstånden var långa och behövde vi kommunicera så skrev vi brev. Historien är full av brev som är skickade kors och tvärs över världen.
Jag vill påstå att de vackraste kärleksförklaringarna finns i dessa brev. De var tvungna att koncentrera sig på vad som skulle sägas och hur det också skulle mottas eftersom faktiskt inte kunde redigeras på direkten.
Under alla krig där de som skrev inte ens visste om breven skulle komma fram till mottagaren eller om personen faktiskt var vid liv för att kunna läsa.

Sedan kom den fantastiska apparaten telefonen och vi kunde meddela oss via telefon med våra egna röster. Från början och väldigt länge användes den som något vi endast meddelande oss med. Talade om när vi skulle komma, tackade för presenten och naturligtvis lite småprat med någon som bodde långt ifrån.

Jag ska inte gå igenom hela telefonens historia men den har utveckats och även vi som använt den. Jag har haft många och långa, och då menar jag långa samtal, och det kan vara underbart att få en hel kväll med prat med någon som kanske bor 60 mil ifrån mig. I mitt fall umgås jag väldigt mycket med mina vänner via telefon.

Men nu kommunicerar vi även via sms och mail. Jag kan nog tycka att det är ett bra sätt att kommunicera det också men är lite rädd för att om det bara blir text, hur mycket missar man då? Alla betoningar och röstlägen försvinner. Jag kan skriva ett sms till någon som sedan kan uppfattas på ett helt annat sätt än hur jag ville förmedla det bara för att det inte används rätt tonläge. När det gäller sms så förkortas allt också. Självklart är det bra ibland också för att man verkligen skalar av allt runtomkringprat och faktiskt skriver direkt vad det gäller. Eller kommunicera via mail. Om man verkligen vill uttycka något så hinner man läsa igenom vad man skrivit både en och två gånger, ändra, formulera sig på ett annat sätt, hinna tänka igenom vad som är viktigt mm mm innan man trycker på sändknappen. Ja det är väl bra eller?

Jag har levt i en relation där kommunikationen mest bestått i det skrivna ordet. Nej det har inte berott på ett stort avstånd utan med all säkerhet mest för att han hade svårt att uttrycka sig i ord via samtal. Däremot en fantastisk förmåga att skriva. Vid gräl och meningskiljaktigheter har det varit ovärderligt eftersom vi båda fått en stund att tänka innan vi skrivit ner vad vi ville säga. Ja, naturligtvis har det där emellan också skickats mycket dumma saker i affekt också utan någon som helst tanke. Känslor och kärlek har också förmedlats självklart. Massor av sådana både mail och sms. Det har jag tyckt om för att då finns orden kvar och jag kan läsa dem gång på gång och bli lyckig och varm igen.
Problemet uppstår när man inser att det är så här vi kommunicerar när det blir något som är jobbigt. Eftersom allt inte kan komma fram i texten eftersom sändare och mottagare kan vara på helt olika plan, och då menar jag naturligtvis humör och tonläge. Här infaller då analyseringen. När man alltid är tvungen att analysera vad som egentligen ville sägas eftersom texten är så kryptisk och ofullständig är det mycket som kan missförstås.

Jag har accepterat detta sätt att kommunicera även om det ibland är mycket svårt att förstå vad det betyder. Jag skulle gärna vilja följa upp en del meddelanden med ett samtal så att jag kan känna och höra alla tonlägen och faktiskt riktigt förstå. Jag tror nämligen att det blir väldigt mycket som lämnas utanför på det här sättet. Men är det så att vi i vår utveckling från långa handskrivna brev till modern teknologi gått framåt eller har vi bara landat där vi började?
Är det ok att bara kunna säga ”Jag älskar dig” via text? Är det också ok att tala om att ”Jag har tröttnat fullständigt på dig och vill ha bort dig ur mitt liv” endast via text? Om detta är fullt acceptabelt vad är då nästa steg. Skulle det kännas ok med ett frieri via sms?
Är vi på väg att sluta kommunicera med ord?

Skrivet av MosterLena, 2008-07-11 06:39



Godmorgon!

Kom precis från gottsunda centrum. Vi var på teater på svenskan, om hedersmord. Bra teater, men mästan lite töntigt kort. Teater + "diskussion" = 30 min.
Har iaf historia på eftermiddagen, men eftersom vi ska komma igång med vår uppsats tror jag jag jobbar bäst hemma! Har gjort mig en kopp te och ska nu ut bland världens ämnen och söka. Någon som har något bra tips till ämne kanske?

Bytte hyrfilm med Jotta på morgonen, så tar mig nog en paus mitt i och kollar på den, the ugly truth.

Ikväll ska vi hem till Lena och prova på massa Aloe Vera produkter. Ska bli kuligt!
S.



plats i hjärtat





Sista månaderna i 9an satt jag och Hannah alltid vid skolans solvägg och snackade om hur vi verkligen inte ville sluta i högstaiet för att vi trivdes så sjuk bra tillsammans, med klassen och skolan. Vi hade ju allt vi behövde där och allt skulle förstöras när vi skulle börja på en varsin skola. Första dagen i sjuan satt vi bredvid varandra och brast ut i skratt direkt, redan där fann vi varandra och vi satt och skratta hela lektioner ibland men speciellt en lärare blev mindre glad på oss men han tracka oss hela högstadiet. Alla i min klass vet vem jag menar ;) Vi var ett gäng tjejer som alltid höll ihop och stötta varandra in i det sista. Vi skrattade och grät med varandra och delade våra liv, allt var underbart! Jag kunde inte be om nått bättre än en bra skolgång och underbar klass.
Jag och Hannah lovade varandra att vi alltid skulle vara så tajta och träffas minst gång i veckan. Tyvär så träffas vi nästan aldrig och pratar lite ibland men alla minnen och kärlek till brudarna kommer alldit finnas klar.Skolavslutningen var en heartbreaker och jag grät så mkt.. ville verkligen inte börja på en skola jag inte kände någon och börja gå mot vuxen livet.. Aldrig varit den som tänk på att flytta hemifrån, resa själv eller planerat mitt liv. Man får ju ständigt höra frågorna om vad man ska göra efter studenten och tjat om jobb och livet. Men för inte så länge sen så känner jag att jag börjar mogna och vill testa på vuxenlivet lite smått men jag är bara 18 år och familjekär så, så lätt blir min familj inte av med mig men ska bli mysigt att ha Mattias lägenhet i 1 månad och sen få se hur sommar blir.. har lite förslag, men man vet aldrig! Jag saknar 9F <3





Min och Hannahs låt, minnen... / M

.

Godnatt från Sara!


happy face



Idag har varit en bra dag för mitt humör har varit på topp fast vädret varit sjuukt  idag ! Men jag har varit jätte glad och älskar mitt liv för har så roliga och spännande saker framför mig kanske de blir en resa i April också :) Första dagen på praktiken och fick inte göra så mycket för dom inte hade en dator till mig men fick sitta och söka på deras dator när dom var på möte och kände mig som en riktig affärskvinna ;) Om ca 2 veckor kommer dom ha en konsert med Tomas Ledin som jag kommer få vara med och fixa på och det ska bli roligt att få se slut projektet :) men en lång dag kommer de bli men det är de värt ! Dom är 2 sköna snubbar som verkar trivas galant med att jobba tillsammans och har många stora projekt. Sen blev de en liten lunch men Sandra och vi har alltid mysigt :D Gick såklart till Ukk haha men tyvär var inte Dessie där men vi ska dit nått mer i veckan för Sandra ska lämna saker :) Nu ska jag försöka få mina syskon att bli snäll mot mig för dom försöker göra allt för att jag ska bli en deppad kärring på 2 ben .. haha eller? nej. eeh jag ska äta frukt ! pusspuss !



Saknar flickan till vänster .. / M

eniro.se/skattjakten



JAG GLÖMDE SÄGA! :D
Jag och Ess satt och letade oss igenom Sveriges gator för att hitta guldpackan, här om dagen. Vilket äventyr!
Så otroligt spännande, iiiihh! Och på söndag i TV kommer den nya ledtråden.
VI SKA VINNA ETT HALVT KILO GULD.
/S

Sommar med Göran!



Såg den precis, hahaha !

/S

-





PRENUMERERA PÅ OSS DÄR. Jättesmart ju! :)


FREDAG

I FREDAGS VAR JAG PÅ RESTURANG OCH ÅT SUSHI TILLS JAG NÄSTAN SPYDDE.
På lördag händer det iggeenn!
Jag älskar sushi.



/S

Hej.

Sitter i skolan, i biblioteket med Mikaela..
Har lååång dag idag, från halv nio till halv fem men har lyckats so far.
Kämpa, kämpa. Vi tänkte gå till kiorren och köpa en cola, så dagen blir lite lättare att uthärda!
/S

RSS 2.0